SSP dostavio dokaze o trošenju para rukovodstva “Vodovoda” po kafanama

LESKOVAC

Gradski odbor Stranke slobode i pravde iz Leskovca dostavio je danas dokaze za svoju tvrdnju da iznetu u saopštenju od pre dva dana da rukovodstvo Javnog preduzeća “Vodovod” troši novac po kafanama.

U današnjem saopštenju SSP navodi da rukovodsto ovog Javnog preduzeća u poslednje dve godine potrošilo 2,7 miliona dinara na kafanske račune.

” Da su JKP „Vodovod“ i svi ti iz vlasti bili bitni građani, njihovo snabdevanje vodom i održavanje kanalizacije ne bi dozvolili izlivanje fekalija po prigradskim naseljima, česte izostanke pijaće vode zbog dotrajalih cevi i usled tako katastrofalnog stanja ne bi za kafanske račune opredelili 2,7 miliona dinara u poslednje 2 godine”, navodi se u saopštenju SSP.

“Kao što vidimo, gospoda naprednjaci su za 9 godina koliko su na vlasti morali kupiti bar tu jednu čistilicu bez poskupljenja i dodatne globe svojih sugrađana a ne bahatiti se otvorenim računima po beogradskim restoranima kako bi leskovčanima koji gladuju pojeli još koji dinar”, navodi se u saopštenju i dodaje da u prilogu saopštenja dostavljaju odluke o zaključenim ugovorima sa restoranima u Leskovcu ali i u UR „Naja S“ u Zemunu.


Stranka slobode i pravde se poziva na demantij u kome je, kako navode, “juče Stranka Slobode i pravde Leskovac, od strane JKP „Vodovod“-a, optužena za iznošenje neistina u vezi naprednjačkih ručkova finansiranih plaćenim računima za vodu leskovčana”. ž

Sem što redakcija Regionalne informativne agencije JUGpress nije juče dobila nikakav demantij od “Vodovoda” i ne zna o čemu se radi ( pretpostavili smo da nama rukovodstvo ovog Javnog preduzeća ništa nije poslalo iz već poznatih razloga neomiljenog medija) ipsostavilo se da najveći broj leskovačkih medija takodje nije dobio pominjani demantij.

Što sasvim sigurno znači da neko u “Vodovodu” ne zna da radi svoj posao , ili vrlo loše iztdaje naloge, kada je u pitanju komunikacija sa medijima.

                                                                                                                                                                                      

                                                                 

Prati
Obavesti me o
guest
12 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Jovana
Jovana
5 meseca pre

Ovo nisu nikakvi dokazi o trosenju. U izvestaju o poslovanju koji usvaja prvo Nadzorni odbor preduzeca, a zatim i Skupstina grada se vidi koliko je i za sta potroseno od planiranog novca. Odgovorno tvrdim da je u poslesnje 2 godine taj izmos mnogo manji od pomenutih planiranih iznosa, a sve to je vrlo lako proverljivo. Izvestaj je javan na sajtu grada, a i preko informacije od javnog znacaja moguce je u svakom trenutku od sadasnjeg rukovodstva zatraziti podatke koliko je planirano, koliko i na sta potroseno u prethodnih godinu, dve, tri, pet… Za vreme svakog direktora ponaosob, ako nekog zanima!

JUSTICIJA
JUSTICIJA
5 meseca pre
Odgovori  Jovana

Da sve ste u pravu ali je dato saopstenje da nista od recenog nije istina i da nepostoje dokazi i to su reci direktora koji je juce dao saopstenje a sad ovo.Eto u tome je problem.

JUSTICIJA
JUSTICIJA
5 meseca pre

Pocele na veliko da cure informacije.Dago mi je a jos draze sto to nije ni delic koji ce isplivati uskoro na videlo.Kakve su kadrove postavili da rade kad svako moze da im se prikljuci na racunarsku mrezu i skine sve sto mu treba.Ocigledno da postoje posteni ljudi i hvala NAM na tome.
Vode su veliko prirodno bogatstvo i treba se prema njima odnositi sa postovanjem

Jovan
Jovan
5 meseca pre
Odgovori  JUSTICIJA

O kakvom prikljucenju na racunarsku mrezu ti pricas??? Sve informacije su javno dostupne na sajtu JKP Vodovod Leskovac i na sajtu grada. Transparentnost poslovanja je ono sto istice rukovodstvo u poslednjih 5-6 godina od nekih prethodnih postavki.

Djura
Djura
5 meseca pre

Partija 3 mi je najveća enigma, iako se radi o najmanjoj vrednosti???

Staniša, direktore, dipl. ekonomisto, naprednjaku, meraklijo, čoveče božji… Aman!

Šta se to u ovoj zemunskoj “Naji S”, konzumira za trista hiljada dinara?!?

Da l’ nema “roštilj” u Leskovac?

zemun1.jpg
Zadnji put uredio 5 meseca pre Djura
Mukice
Mukice
5 meseca pre
Odgovori  Djura

Postoje morski plodovi, kavijar, šampanjac…Ti i da imaš lovu, za čime zapravo jedino čezneš i patiš, za tebe je najposlastica – ćevap i pljeska. Pa u čemu se onda ti razlikuješ od onog debeljka? Ni po čemu. Čekaj…čekaj, sad sam se setio. Razlikuješ se po zavisti 🙂
Ko zna kakva si i ti hulja i napasnik.

Jel da
Jel da
5 meseca pre
Odgovori  Mukice

Za neke znamo stepen poremeċenosti, napasničku biografijuu, manijakalnost, praktikovanje seljačluka, alavosti na budźetsku lovu i nekretnine, znamo za robovlasniĉki odnos prema podređenima oba pola a naroĉito slabijeg, znamo gotovo sve.
Znamo svi za izreku da od loše ima gore. Zato sam ja ubeđen da si ti gori od njega, da moźeš biti hori, da kad bi u nekom tvom ludom snu postao kalif umesto kalifa…od zveri bi postao Zverina.

kad bise zezali
kad bise zezali
5 meseca pre
Odgovori  Mukice

kolko li si se ti najeo morskih plodova o drzavnom trosku stekao sam utisak da bi DJuru poslao u zatvor zbog komentara ,jebati te lignje tolko li su slatke

Lepota u različitostima
Lepota u različitostima
5 meseca pre
Odgovori  Mukice

Pa zašto ste morali da date baš takvo poređenje? Nije fer. Velika uvreda za koju uvređeni moźe da traźi zadovoljenje. Oni jesu isti, al samo kad sednu za kafanski sto, jedu mnogo, al zato nekvalitetno. Drugi je napisao 2-3 kratke priĉe, a prvi donirao crkveno zvono.
Pogledajte 100 minusa na Vaš komentar i biċe Vam jasno da leskovĉani negoduju.
Źiveo nam naś Đura 100 godina! On je svetlo na kraju tunela. Svaka njegova reĉenica je melem za dušu mnogih leskovĉana.
Čuvajmo naśeg Đuru, svi smo mi Đura, i posle Đure Đura.