SSP: Dok se gradonačelnik bogati, građani gladuju

LESKOVAC

Godišnjica od formiranja vlasti u Leskovcu, obeležena je hvalospevima Cvetanovića, kome drugom, nego samom sebi, saopštio je Gradski odbor Stranke slobode i pravde (SSP) u Leskovcu.

” Pružio je svojim sugrađanima ono što niko nikada nije, niti će. Zadužio je građane Leskovca sobom. U pravu je gradonačelnik, učinio je za sebe, svoje saradnike, svoju stranku, strane investitore ali i one domaće, bliske njemu i SNS-u, više nego bilo ko. Za građane i Grad ostalo je ono ništa, što samo nakon njih ostaje.

Leskovac na mapi postoji samo kada je Roštiljijada aktuelna, zato čak i sada  kada COVID opet uzima maha, “džentlmen godine” poznatim estradnim pevačicama daće 7 miliona dinara. Imaće šta posetioci da vide na roštiljijadi. Na velelepnom trgu videće umesto 100% samo 37% završenih radova. Videće i poslovni ambijent koji je stvorio, u kome domaći radnici rade za dnevnicu od “čak” 15 eura, a strani za 40. Videće i novu LED rasvetu koja je smanjila osvetljenje a povećala broj neispravnih sijalica. Za zamenu jedne takve sijalice režimska firma uzima nečiju mesečnu zaradu dok radnik zaradi samo 206 dinara. Sve je gradonačelnik građanima Leskovca ali i meštanima okolnih sela pružio. Nije zaboravio poljoprivrednike pa su dobili čak tri puta niže subvencije za poljoprivredu.

Treba verovati Cvetanoviću da je nikad bolje, a ne verovati svojim praznim džepovima i stomacima. Svojim starim automobilima, neplaćenim računima i praznim kreditnim karticama. Ne verujte svojim supružnicima ili deci koji su morali da odu u inostranstvo kako bi preživeli.  Verujte njemu i njegovima, sa njihovim stanovima, kućama, lokalima, automobilima.

Zaista, ovakvog gradonačelnika Leskovac nikada nije imao”, navodi se u saopštenju SSP za Leskovac.

Prati
Obavesti me o
guest
5 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
ISTINA
ISTINA
10 meseca pre

Sve što je rečeno u saopštenju Stranke slobode i pravde SSP istina je! Apsolutna podrška! Frižideri sve prazniji, kreditne kartice u fulu-u, potvrde, neplaćeni računi! Plate su nam najniže u Srbiji! Sve i da smo čarobnjaci, bez novih dugova, nemoguće je sastaviti mesec! Da ne pominjem početak školske godine i spremanje zimnice! Uskoro će i ajvar i turšija, za nas obične građane, biti naučna fantastika!

Dimitrije
Dimitrije
10 meseca pre
Odgovori  ISTINA

Za mene je sve što Spirka kaže naučna fantastika. Ne znam samo da li je zaboravila vreme gladi DS-a ili ima amneziju po potrebi.

NIJE TAKO
NIJE TAKO
10 meseca pre
Odgovori  Dimitrije

Dimitrije nisi u pravu! Za vreme Slobodana Kocića mi smo imali bolje plate i od plate smo mogli da živimo bez potvrda, kreditnih kartica i dozvoljenog minusa!!!

Ne budi kao Dimitrije
Ne budi kao Dimitrije
10 meseca pre
Odgovori  NIJE TAKO

Dimitrije mu je kivan jer ga jer je on jedan od nekolicine onih koje je Bojta nezakonski otpustio. A sad je zahvalan Mesku jer ga je ovaj vratio na posao i obeštetio. Dimitrije ima mozak taman ko kokoška. Jer dimitrije je ubedjen da je naša opština Meskova privatna firma, a novac kojim ga je obeštetio Meskov novac. Naša Opština nije ni Bojtina, a ni Bojta nije bio vlasnik Leskovca da otpušta radnike. Bojta je bio invalid u mozak. Ne budi ni kao Bojta. A ni kao Mesko, ako to već nisam rekao.

NIJE TAKO
NIJE TAKO
10 meseca pre

Zabole me i za Meska i za Bojtu. Nisam član ni jedne stranke. Interesuje me samo da mogu od plate da živim.