SSP: Biciklistička staza za razvoj sela

VRANJE

Povodom asfaltiranja deonice puta u selu Buštranje, gde je radove nedavno obišao gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković, saopštenjem za javnost, koje prenosimo u celosti, oglasio se GrO Stranke slobode i pravde.

Poštovani gradonačelniče, pozdravljamo što ste uprljali cipele i obišli radove na asfaltiranju puta u selu Buštranje koji ga spaja sa selom Buljesovce u dužini 1,3 km i širini 2,6 m za šta ste potrošili 9,5 miliona dinara, para tih meštana sela Buštranje, Buljesovce, Beli Breg, Rusce, Milanovo. 

Sve što ste spomenuli da ste uložili u ova sela podsećamo da niste odvojili od vaše plate, nego ste uzeli iz njihovih osiromašenih porodica, koje su osiromašene vašom politikom.

Pitamo vas, da li je realno da jedan kvadratni metar ove investicije košta 2.810,60 dinara? 

Podstaknuti izjavama ministra Milana Krkobabića i vi ste najavili da će ova saobraćajnica u širini od  2,6 metara da se koristi za “poboljšanje poljoprivredne proizvodnje i olakšati transport robe”, gde i kome, preskočili ste da kažete. 

Ono što je jos bitnije, kakvu poruku šaljete poljoprivrednicima, pošto je širina najmanjeg transportnog vozila  1,98 m a standardnog kamiona 2,6 m koliko i širina saobraćajnice, da li aludirate da se meštani preorjentišu na transport robe ručnim kolicima ili planirate uvoz kineskih rikši, što se itekako uklapa u vašu percepciju razvoja poljoprivrede i grada.

Ovog puta vam predlažemo da pokušate  da se na toj saobraćajnici mimoiđete opštinskim automobilom kojim se vozite a čiju vožnju građani plaćaju sa bilo kojim drugim automobilom.

Videćete da bi se na toj saobraćajnici i mimoilaženje tri bicklista teško odvijalo.

Otvaranjem ovakvih biciklističkih staza u okolnim selima jasno i glasno vređate meštane tih sela i na najgrublji način omalovažavate njihovu inteligenciju!, navodi se u saopštenju Stranke slobode i pravde u Vranju.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare