SRS: Gusenice umesto točkova!

VRANJE

Srpska radikalna stranka u Vranju obratila se saopštenjem za javnost u kome se osvrće na lošu putnu infrastrukturu u gradu.  Uz saopštenje koje prenosimo integralno, poslali su i fotografije koje ilustruju njihova zapažanja.

Gradski odbor Srpske radikalne stranke podseća gradsku vlast da je ulica Partizanski put u Vranju u očajnom stanju.

Na svakom metru te ulice vozači se suočavaju sa ogromnim rupama na putu, ispupčenjima na putu, ulegnućima na putu, raznim „zakrpama” i sa čitavim nizom drugih rizika po bezbednost saobraćaja. Jednom rečju, nema ni govora o bezbednosti saobraćaja (pogotovo pešaka), a reč je o jednoj od najprometnijih ulica na ulazu u Vranje.

Dovoljno je reći da pešački prelazi u toj ulici gotovo ne postoje, a od trotoara postoji samo prostor gde bi trebalo da budu. Nažalost, iako je ulica u veoma lošem stanju, što vidi i gradska vlast, moramo se zapitati zašto ne reaguje! Opštepoznato je da je vlast zaduživala Grad Vranje.

Međutim, taj novac nije iskorišćen za rešavanje životnih problema u Vranju na koje mi, srpski radikali, neprekidno ukazujemo. Očigledno je da ima novca, ali da nema volje da se rešavaju gorući problemi. Vlast samo obećava, a ništa ne radi! Dokaz da smo mi u pravu je višegodišnja rekonstrukcija Ulice Bore Stankovića.

Mi, srpski radikali, pozivamo gradsku vlast u Vranju da se uozbilji i da što pre započne sa uređenjem Partizanskog puta na celoj njegovoj dužini. Neprihvatljivo je da Vranje nema nijednu kompletno uređenju ulicu.

Ukoliko vlast uskoro ne započne sa rekonstrukcijom Partizanskog puta, može mirne duše pozvati građane da koriste vozila sa gusenicom kada prolaze ovim putem.

To će reći svako ko je bar jednom prošao tim putem u poslednje vreme. Logično, postavlja se pitanje: Kakav utisak o Vranju stiču ljudi koji prvi put dođu u Vranje ovom ulicom?!

Naš je utisak da se vlast uopšte ne brine o našim ulicama i uslovima u kojima građani žive. Da li je potrebno da se dogodi neka nesreća pa da ovdašnja vlast reaguje?!

Ne moramo napominjati da građani ovog grada plaćaju ovu vlast da rešava njihove svakodnevne probleme. Valjda toliko zaslužuju stanovnici ovih ulica koji uredno plaćaju porez na imovinu i brojne druge dažbine, kaže se u saopštenju vranjskih radikala.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare