Srpska policija opet zadržala na Beloj zemlji funkcionera SLS

GRAČANICA-BUJANOVAC

Danas je na prelazu Bela zemlja zadržan član Glavnog odbora Samostalne liberalne stranke i savetnik premijera Vlade Kosova Srdjan Jovanović, saopšteno je iz te stranke

“Njega su pripadnici MUP-a Srbije zadržali na putu ka Vranju rekavši mu da imaju nalog da ga zadrže dok ne dodju pripadnici BIA i obave razgovor sa njim.

Jovanović je već sat vremena na prelazu, a na put je krenuo iz svojih privatnih razloga.

Podsećamo da su proteklih meseci na prelazu Merdare zadržani od strane MUP-a Srbije i ispitani od strane pripadnika Bezbednosno informativne agencije predsednik, potpredsednik  i članovi Glavnog odbora Samostalne liberalne stranke, Slobodan Petrović, Boban Stanković, Nebojša Jakovljević i Srećko Spasić.

Samostalna liberalna stranka ne razume ove pokušaje zastrašivanja i maltretiranja i po  peti put zahteva odgovor i obrazloženje od strane predsednika Srbije, premijerke i šefa Bezbednoste informativne agencije, zašto su visoki predstavnici ove političke stranke zadržavani u policijskim prostorijama na prelazima ka Srbiji.

Isto tako, po peti put, očekujemo konkretnu reakciju EU i svih ostalih domacih i medjunarodnih institucija povodom ovih maltretiranja članova Samostalne liberalne stranke”, navodi se u saopštenju SLS.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare