Srpska lista držala konferenciju za novinare samo za odabrane medije

KOSOVSKA MITROVICA

Predstavnici Srpske liste održali su danas konferenciju za štampu, ali uprkos jučerašnjoj najavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će oni „govoriti svaki dan za sve medije“, poziv za konferenciju dobilo je samo nekoliko odabranih medija, ali ne i Kossev, Kontakt Plus Radio, Radio Mitrovica Sever, Radio Goraždevac i RTV Kim, objavio je Kossev.

“Nisam portparol Srpske liste, morate njih da pitate da li hoće da vam se obrate ili neće, ali sam siguran da hoće. Ne vidim razloga zašto ne bi, oni će biti sa svojim narodom u danima i nedeljama koje su pred nama i govoriće svaki dan za sve medije, ne vidim zašto ne bi“, izjavio je u nedelju Vučić na konferenciji za štampu.

Predstavnici Srpske liste danas su održali konferenciju za štampu u severnom delu Mitrovice, ali uprkos najavi predsednika Srbije da će se obratiti „svim medijima“, to se nije dogodilo.

Kao i za prethodne konferencije i druge događaje koje organizuje ova stranka, Kossevu ni danas nije dostavljen poziv za konferenciju, a prema saznanjima tog portala, ni više drugih lokalnih medija sa Severa Kosova, kao i na centralnom Kosovu, nisu dobili poziv.

Izvor: FoNet

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare