Srpska desnica otvorila kancelariju u Nišu

NIŠ

Srpska desnica otvorila je  kancelarije Gradskog odbora u Nišu. Svečanom otvaranju prisustvovao je predsednik te stranke Miša Vacić koji ističe da će se ubuduće boriti da Niš bude više zastupljen na političkom nebu Srbije. Inače, Srpska desnica je kancelariju Gradskog odbora u Nišu otvorila posle osnivanja pet opštinskih odbora u gradskim opštinama. Istog dana otvorena je i kancelarija u Vranju, a uskoro će to biti učinjeno i u Pirotu. Inače, ovo je 55 gradski odbor u Srbiji koji je otvoren.

                                 “Borićemo se da Niš bude više zastupljen u političkom životu Srbije, da Nišlije koji su građani ratne srpske prestonice , kao građani grada cara Konstantina kao građani koji su  dali mnoge junake u slavnoj srpskoj istoriji, da imaju svoje predstavnike u institucijama  i da se čuje i njihov glas”, kazao je Miša Vacić.

                               On je dodao da se Srpska desnica se u svom programu bori za očuvanje sabornosti i tradicije, za vraćanje služenja vojne obaveze, socijalnu politiku, pomoć malim privrednicima, razvoju poljoprivrede.

                                Miša Vacić dodaje i da su spremni za izbore kao id a neće bojkovati glasanje građana na bilo kom nivou da se ono odvija.

                                 “Ovu odluku smo doneli na trećem Saboru koji je održan u Beogradu i kome je prisustvovalo 2000 delegata”, dodao je Vacić. “Ne bežimo od izbora, ne zanima nas ni koliki će biti census. Spremni smo da budemo koalicioni partneri Srpskoj naprednoj stranci i borićemo se za interese građana Srbije bez obzira da li on živi na selu ili u gradu”, kazao je Vecić.

                             On je dodao da kritaci “što južnije to tužnije” mora biti zamenjena novom krilaticom “što južnije do prosperitetnije” i za to će se zalagati.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare