Srebro za Andriju na Balkanskom prvenstvu

NIŠ       

Za vikend 7. i 8. marta,  odrzano je  22.po redu Balkansko Prvenstvo za seniore. Kao član reprezentacije Srbiju je na ovom takmičenju predstavljao i Andrija Stanković iz Niša. Andrija je član Karete kluba Elid.

                “Učestvovao sam za reprezentaciju Srbije i osvojio srebrnu medalju u katama. U mojoj kategoriji  konkurencija je bila veoma jaka,  imao sam 27 takmičara koji su svi kao i ja želeli da se domognu medalje dajući sve od sebe. Ipak, uspeo sam da budem mešu najboljima i da se popnem na pobedničko postolje, a medalju koju sam osvojio puno mi znači budući da iza nje stoje dugotrajne i ozbiljne pripreme”, kaže Andrija Stanković.

               Ovaj mladi niški sportista već ima dve  medalje sa prošlih Balkanskih prvenstava. U Čačku  je 2017.godine osvojio bronzanu medalju i 2018.  u Istanbulu bronzana.

               “Prošle godine sam pravio pauzu i ove godine je došla srebrna medalja ujedno i jedan od najznačajnijih uspeha u mojoj karijeri na takmičenjima  za reprezentaciju Srbije”, dodaje Andrija  Stanković.

           Sledećeg vikenda Karate klub Elid očekije Prvenstvo Srbije za seniore na kome takmičari brane zlatnu medalju u kata timu i pojedinačno srebro koje su osvojili prošle godine.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare