SPS: NEPRAVILNOSTI NA DEVET BIRAČKIH MESTA

VRANJE

Izborni štab SPS u Vranju  saopštio je da su do sada njihovi posmatrači uočili  nepravilnosti na devet biračkih mesta o čemu su , navode, obavestili Republičku izbornu komisiju, Radno telo, i MUP Vranje.

 

Na biračkom mestu  24. O.Š. Dositej Obradović, u 9.15 časova, od strane članova biračkog odbora, uhvaćeno je lice u trenutku kada je iz džepa vadilo listić sa zaokruženim brojem na kome se nalazi Jedinstvena Srbija. Biračko mesto je zatvoreno, navodi SPS.

 

Na biračkom mestu Trebešinje – organizovano se dovoze radnici Jumka i od strane lica koje ih dovozi insistira se da glasaju javno, navodei se u saopštenju.

 

Na biračkom mestu u Vranjskoj Banji  birači se organizovano dovoze vozilom EPS, dodaje s eu saopštenju .

 

Biračko mesto Donji Vrtogoš,  predsednica biračkog mesta stoji iza paravana i kontroliše ko za koga glasa, navodi SPS.

 

Biračko mesto Zlatokop – okupljeni ispred biračkog mesta zastrašuju birače i onemogućavaju im da izađu i glasaju, Dodaje SPS.

 

Aktivisti Jedinstvene Srbije organizovano dovoze birače na biračka mesta Karingtonka, Narodni univerzitet i Dositej Škola i nakon glasanja odvoze ih u kancelariju u Gornjoj Čaršiji gde podižu novac, navodi SPS koji dodaje da je o svemu ovome obaveštena policija.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare