SPS na SNS u Vranju

VRANJE
Povodom, krajnje politički neodgovornog i krajnje neozbiljnog sapštenja vranjskog SNS, Gradski odbor SPS Vranje saopštava vranjskoj javnosti i građanima sledeće činjenično stanje:
Gospodo iz SNS, jer vi drugovi nikada ne možete biti, to je čast i privilegija posebnih i izuzetnih ljudi, morate znati, da je Vašoj političkoj demagogiji i jeftinom palanačkom mediokretizmu polako došao kraj, a Vašim lažima nećete više moći da ispirate mozak Vranjancima. Itekako je tačno da je ogroman broj zaposlenih u javnom sektoru maltretiran, šikaniran, politički ucenjivan i ostao bez posla upravo zahvaljujući Vama. Takođe, to da li smo Mi, pred izbore, nerazumno i nedomaćinski, natrpali lokalnu samoupravu novim radnicima i time navodno ugrozili funkcionisanje samog Grada, je još jedna notorna glupost iz Vaše masovno – psihološke kuhinje, jer izveštaji upravnog inspektorata Ministarsvta za državnu upravu i lokalnu samoupravu iz tog perioda kazuju da smo uradili sve u zakonskim okvirima. Šta će reći izveštaj upravnog inspektorata Ministarstva o Vašem zapošljavanju i opterećivanju Grada nekvalifikovanim i sumnjivim kadrovima, a i druge nadležne institucije, videćemo.
A što se tiče finansijske dubioze i njenih posledica, posle naše vladavine, iza nas stoje višedecenijski rezultati rada koji su Vama trn u oku i Vama će biti uvek nedostižni. Dubioza ste sami Vi po sebi, jer posle Vaše vladavine, poznavajući Vas, Vranjancima ni pakao neće teško pasti. O navodnim „političkim progonima, revanšizmu i čistkama“, koji su kako kažete patent SPS, najbolje se vidi po Vama, koji ste svi a i članovi Vaših porodica, zapošljeni u vreme apsolutne vladavine SPS-a i od strane SPS-a, tako da danas ne biste bili tu gde jeste, da je bilo ikakvog revanšizma sa naše strane.
O našoj korektnosti, Vam mogu reći, radnici zapošljeni iz drugih političkih stranaka, a naši nekadašnji koalicioni partneri, da niko od pripadnika DSS,SRS, PSS, URS-a, NS, DS pa i SNS, nije ostao bez posla, a ni prema kome od njih „nismo merili mišiće“ da bi time lečili političke komplekse i frustracije, a što Vi danas radite.
Primera radi, Dušan Aritonović, sadašnji načelnik Gradske uprave, nije dobio otkaz, kao što Vi kažete, već je razrešen dužnosti Gradskog javnog pravobranioca, što je izborno mesto, a inače zapošljen je u Narodnom Univerzitetu od strane Miroljuba Stojčića, tadašnjeg predsednika opštine, kao blizak SPS, a onda otišao u DS, pa u SNS da bi vidno napredovao, kao i većina Vaših kadrova. Vaši članovi su raspoređeni na izuzetno dobra i solidno plaćena radna mesta, u skladu sa stručnim spremama, a o tome koliko su i šta radili i koliko su znali da rade, a pri tom imali odlične uslove za rad, najbolje znaju zaposleni u Gradskoj Upravi i njihove kolege u preduzećima i ustanovama.
Prema tome, nemojte nama imputirati princip zamene teza i politički cinizam, jer je upravo to odlika Vas, višestrukih političkih konvertita bez ikakve ideologije, stava i mišljenja, kojima je jedino važan sitno sopstvenički interes.
I na kraju, da Vas informišemo, pošto i to neznate, Mi smo na vlasti proveli pune 72 godine, odnosno 46 godina u jednoj vremenskoj političkoj epohi i 26godina u drugoj višestranačkoj epohi, a na vlast ćemo se vratiti mnogo brže nego što Vi mislite, jer na naših 72 godine, vaših 7 meseci i 20 dana koliko ćete provesti na vlasti, nama dođe kao lakši odmor i rekreacija. Mi Vama, takođe, želimo sve najbolje u 2017. godini , da se što manje brinete za nas i koliko nas je ostalo, jer i to što je ostalo, a nije malo, vredi više nego svi Vi zajedno, i biće sasvim dovoljno, da Vas pošalje na smetilište političke istorije ovog Grada za vek i vjekov, a na opštu blagodet Vranjanaca, koji jedva čekaju da Vam vide leđa.
Gospodo iz SNS, želimo Vam dobru 2017.godinu, sa porukom čuvenog Valtazara Bogišića „Što se grbo rodi, vreme ne ispravi“; daće Bog, da Vas Vranjanci u miru prežive u 2017.godini”, navodi se u saopštenju SPS.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare