SPS: Korak do dogovora za ulazak u vlast

VRANJE

Ukoliko Socijalistička partija Srbije ne bude deo lokalne vlasti Vranju pre predsedničkih izbora ne ćemo snositi nikakvu odgovornost za izborne reziltate, izjavio je, u utorak, na konferenciji za novinare predsednik vranjskih socijalista Zoran Antić.

„Na korak smo od dogovora sa predstavnicima Srpske napredne stranke na lokalu o ulasku u gradsku vlast. Nezamislivo je da zajedno učestvujemo u predsednikoj kampanji, a da i dalje budemo opozicija. U svim dosadašnjim izborima, biračko telo socijalista osvajalo je od osam do 10 hiljada glasova. Očekujemo da tako bude i sada, rekao je Antić

Užurbano radimo kampanju, znamo gde su nam najača uporišta i ta mesta posećujemo. Našim članovima i simpatizerima objašnjavamo zašto je važno da galasaju za zajedničkog kandidata Aleksandsra Vučića, ističe predsednik Gradskog odbora SPS u Vranju.

Ulazak socijalista u vlast nije čin koji bi trebalo da umanji pozicije koje su naprednjaci u lokalnoj samoupravi ostavrili izborima, već da stručni kadrovi SPS nađu mesta u strukturama grada, rečeno je na otvorenom danu za medije.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare