SPO proslavio Vidovdan

LESKOVAC

Članovi leskovačkog odbora Srpskog pokreta obnove sa nekoliko gostiju obeležili su svoju krsnu slavu Vidovdan. Zvonimir Mitić, predsednik GrO SPO, poželevši dobrodošlicu prisutnima izrazio je žaljenje što je ova slava protekla kao više nego simboličan skup.

„Na žalost, i sami znamo da je korona još uvek tu pored nas. Nismo želeli da ugrozimo zdravlje naših prijatelja, ali nismo želeli ni da prekinemo tradiciju obeležavanja krsne slave. Ovo je neko iznuđeno rešenje, ali se nadam da ćemo se već sledeće godine okupiti u znatno većem broju.“

Domaćin slave Dragomir Jovanović je domaćinstvo preneo Vukašinu Marinkoviću.

Prati
Obavesti me o
guest
8 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Vjekoslav
Vjekoslav
30 Juna, 2020 9:52 pm

Stranka kontinuiteta EU puta

Primeċujem
Primeċujem
30 Juna, 2020 11:28 pm
Odgovori  Vjekoslav

Tačno. Kao i SNS.

DS Propo
DS Propo
1 Jula, 2020 3:11 pm
Odgovori  Vjekoslav

Meni je jako źao što JA svojim sugrađanima i suseljanima
tzv “monarhisti” moram da pišem koliko je za ostale građane besmisleno njihovo druźenje koje nazivaju pokret, i koliko to vređa i mene i veċinu građana Srbije. Napravite udtuźenje kao borci NOB-a, jer ste ostali zaglavljeni u 1941 i ne mrdate više od 30 godina. Pa ni Hudiniju ne bi uspelo da 30 g. ništa ne radi a zarađuje preko narodne grbače.

imajte pouštovaunyee
imajte pouštovaunyee
29 Juna, 2020 12:46 pm

predlažem da prestanemo da diskriminišemo monarhiste i antikomuniste i da za njih ukinemo ono što su ti ZLI KOMUNISTI ovde uveli:
osmočasovno radno vreme za nih da se vrati na monarhijsko, znači sirotinja 15-16h dnevno da rmbači;
državno obrazovanje da se ukine za njih (sem ako su deca bogataša, onda smeju da imaju privatne profesore jedino);
javno zdravstvo je posebno strašan komunistički izum (koji su svakako i za sve nas ostale uništili ovi što su posle došli, pošto se i oni plaše Tita čak i tako mrtvog) i treba da se obezbedi da monarhisti ako su siromašni onda nemaju pravo da se leče u državnim ustanovama, a ako su bogati onda neka plaćaju privatne lekare.
Mi smo moderna zemlja na evropskom putu i treba da poštujemo njihova LJUDSKA PRAVA, a ne da ih teramo da na silu idu u škole i da se leče besplatno kad su bolesni…..

imajte pouštovaunyee
imajte pouštovaunyee
29 Juna, 2020 12:37 pm

Najbolje da dovedemo kralja, da on živi odlično da mi ostali ne bismo morali!!
A dobro je poznato da taj pouštouvanya vredan nečovek ide od restorana do restorana, napravi ekstremno visok račun, a onda kaže da nema da plati i pokušava da natera konobare da im oproste ceh (koji iznosi po više desetina hiljada dinara, jer kralj mora da pije i jede sve najskuplje, a i njegova porodica i telohranitelji), ili LAŽE da će da plate za par dana kad budu imali pare, a onda pobegnu i nikad ne donesu pare. I ti takvog lenjivca oćeš da postaviš da nas još više gazi.
Pa on ako je ovoliko bahato govedo sad, kakav li bi tek bio da ima neku stvarnu moć.
Samo da mi je znati ko je toliko poparen po glavu da jednu jedinu reč veruje ovim prevarantima…njih podržavaju jedino ti koji su članovi stranke i očekuju neku korist

dobrice jedne, niko ih ne razume
dobrice jedne, niko ih ne razume
29 Juna, 2020 12:25 pm

E pa kad vidimo koliko se ovakvi upinju da postanu glavne sluge neokolonijalistima, takoreći da budu goniči robova, stvarno se čini da je Gavrilo Princip na jučerašnji dan uzalud pucao u srce imperije!
Bravo, licemeri najveći na svetu, puna su vam usta srpstva, a kad dođete na vlast jedino što vas zanima je kako da što više ojadite ovaj ionako ojađeni narod. Ovi i njima slični su ono što se kod nas kaže “đon obraz”.
Pravi je fenomen kako ste sposobni da nemate trunku srama ni ljudskog dostojanstva.

Primeċujem
Primeċujem
29 Juna, 2020 8:07 am

Lepo je videti kako vrte kolač.
Slavu slave porodice, a njihova druga porodica je SPO koji ih je ugurao u javna preduzeċa i opštinu da na slamčicu sisaju krv građanima.

Prodajem Staro Gvožđe
Prodajem Staro Gvožđe
29 Juna, 2020 12:05 pm
Odgovori  Primeċujem

Sve to ljuti monarhista tipa “pričao mi deda” .

Проститутки Бишкека
8
0
Ostavite komentar.x
()
x