Spirić: Više javno tužilaštvo štiti nasilnika

LESKOVAC-BOSILEGRAD

Inertnost Višeg javnog tužilaštva u rešavanju slučaja pretnji trudnoj Danieli Mihajlović, sa fejsbuk profila pod imenom Vladimira Zaharijeva, je skandalozna. Okretanje glave više od godinu dana dokaz je da tužilaštvo podržava nasilnike, samo zato što su deo korumpiranog sistema.

Očigledno je da se iza ove neaktivnosti tužilaštva krije svesna zaštita lokalnih šerifa poput Zaharijeva. Za njih to što je trudnici prećeno rečima “kopile će ti na usta izvadit” nije bilo dovoljno da se slučajem pozabave istog trenutka. To znači da je predsednik opštine Bosilegrad samo  jedan od nameštenika i poslušnika vlasti, koji se koristi za završavanje koruptivnih poslova i stvaranje jednoumlja.

Više javno tužilaštvo nije ispunilo svoju dužnost prema trudnoj Danieli već je, ignorisanjem pretnji prema nekom ko drugačije misli, samo otkrilo da služi vlasti. Potvrdilo je da su čak i lokalni moćnici iznad zakona, a da vlast postaje pretnja svakom neistomišljeniku. Ukoliko ubrzo ne reaguje, VJT  postaje saučesnik u gušenju pravde i povinovanju jednom čoveku, što je Srbiju i dovelo do propasti, navodi se u saopštenju narodne poslanice i predsednice Gradskog odbora SSP Jelene Spirić. (Kraj) saopštenje/LJS

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare