Spirić podržava: Poljoprivrednici iz Leskovca bacaju povrće, dok Martinović sređuje kabinet 

LESKOVAC

Martinoviću, dok vi sređujete nov kabinet, poljoprivrednici na jugu besplatno dele ili bacaju svoje povrće i preoravaju ga jer ne mogu da povrate uloženo! Sada je Vaš posao da podsetite Vučića šta je obećao pre par godina kako bi sprečio proteste poljoprivrednika iz Leskovca koji su poklanjali i bacali tone paradajza zbog cene od 10 dinara.

Kao što ste pogodbom sa pojedincima ugušili protest tada, vaša naprednjaka mašinerija pokušava da isto radi i sada, dok pošteni poljoprivrednici bivaju primorani da ostavljaju najplodniju zemlju u Srbiji i mole da rade u montažnim fabrikama. Pre 3 godine je, sada vaše ministarstvo, potpisalo Memorandum o izgradnji objekta za skladištenje i preradu povrća sa Leskovcem, Lebanom i Vlasotincem, a do danas nije “zaboden ni jedan ekser”.

Nakon tri godine, sada vi imate odgovornost za sve izrečene laži i obećanja vaših drugara iz SNS. Nema obećanog otkupno-distributivnog centra, nema pooštravanja uslova za uvoz povrća, nema zagarantovane otkupne cene. Nema više ni ljudi koji veruju da radite za dobrobit srpskog seljaka e ne za uvozničke lobije. Samo je konstantna vaša nebriga i korupcija, uporna kao zlatica na južnjačkom krompiru! navodi se u saopštenju Jelene Spirić, narodne poslanice i predsednice GrO SSP Leskovac. (saopštenje) 

                                                 https://jugpress.com/sns-poljoprivrednici-iz-svirca-sad-opet-protestuju-zbog-cene-krastavaca-proteste-za-kupus-odlozili-zbog-sednice-ujedinjenih-nacija

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare