Spirić: Gospođo Brnabić, da li ste pre deset dana posetili Lebane kako bi ljude ostavili bez posla ?

LESKOVAC-LEBANE

Gospođo Brnabić, da li ste pre deset dana posetili Lebane kako bi ljude ostavili bez posla likvidiranjem javnih preduzeća? Tamo ste promovisali pljačkaški EXPO, dok su Vaši nameštenici pokretali likvidaciju nekadašnje Direkcije za urbanizam i izgradnju.

Bahato ste povezivali Lebane i pljačku koja će zadužiti unuke radnika koje ostavljate na ulici nakon gašenja Veterinarske stanice, a sada i likvidacije preduzeća JP “Održavanje ulica i puteva, prostorno planiranje i izgradnju, uređenje gg zemljišta”. Dok se  godinama plasiraju bajke o otvaranju novih radnih mesta, gase se čak i javna preduzeća, ostavljajući radnike bez ikakvih otpremnina!  Zaposleni u ovom preduzeću čak nisu preraspoređeni u druga preduzeća, kako je praksa. Sedamdeset posto zaposlenih ovog JP, koji imaju završen fakultet i po dvadeset godina radnog iskustva, moći će da biraju samo između posla u nekoj od fabrika ili bega u inostranstvo! Unesrećeno je oko trista ljudi zarad poveravanja poslova nekom SNS ortaku, koji će globiti ljude sa najnižim primanjima u Srbiji! 

Ne samo da gasite preduzeća, gasite celu Srbiju! I nije li vam neprijatno da, u istom tom Lebanu, ljude koje ste naterali da vam kliču na obeležavanju 100 dana rada vaše Vlade, ostavite bez hleba?, navodi se u saopštenju Jelene Spirić, narodne poslanice i predsednice Gradskog odbora SSP Leskovac. (SSP)

Prati
Obavesti me o
guest

2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
4 žmigavca
4 žmigavca
21 dana pre

Kompleksašica….Svoje frustracije neka rešava u svom dvorištu i da ne širi neistinu(laźi)da bi bila aktuelna.

Los kriterijum
Los kriterijum
21 dana pre
Odgovori  4 žmigavca

To je nasa Maja Nikolic. I Maja ima sluh, lose peva. I Maja je lepa, ocajno izgleda. I Maja oce al ne ume pa afektira silom ocima ne bi li je zapazili. Nasu Maju su zapazili i ona prima poslanicku platu od gradjana. I za razliku od poslanika vlasti ova radi, ukazuje na neke propuste u korist gradjana. Katastrofa je sto ubuduce nece imati ko sa kim da se poredi, na koga da se ugleda. Poslusnost i vernost partiji, kao uslovi za izbor nisu u interesu gradjana.