Spirić: Gospodine Vučeviču, korupcija i kriminal dolaze iz vaših redova

LESKOVAC

Gospodine Vučeviču,
da li ste obavešteni da je Posebno odeljenje za suzbijanje korupcije Niš pritvorilo pomoćnika gradonačelnika Pericu Gavrilovića, koji je ujedno i potpredsednik odbora SNS u Leskovcu, uprkos vašim tvrdnjama da je, uz angažovanje Aleksandra Vučića, naša zemlja postigla cilj – zemlja bez korupcije i kriminala?

Sada se pokazuje da korupcija i organizovani kriminal dolaze direktno iz vaših redova jer je u pitanju potpredsednik odbora vaše stranke u Leskovcu i najbliži saradnik Gorana Cvetanovića, zadužen za ekonomski razvoj i finansije. Zatvoren je zbog krađe novca svih Leskovčana jer je iz budžeta plaćao radove koji nikada nisu ni izvedeni. Vaši nameštenici krali su od svih –   sigurno i od nekih nedužnih domaćina koje ste primorali da budu predsednici Mesnih zajednica, koji se sada danima ispituju u Javnom tužilaštvu u Nišu, krali od  onih kojima nisu obezbeđeni ni osnovni uslovi za rad u fabrikama, ali i od poljoprivrednika koji poslednjih nedelja bacaju kupus zbog cene od samo 10 dinara. Krali su i od mladih visokoškolaca, koji nemaju posao dok se zapošljavaju oni koji su podobni a ne sposobni, poput Perice, koga kvalifikuje samo šoferstvo i čuvanje koruptivnih tajni Gorana Cvetanovića.

Gospodine Vučeviču,
ne kaže se za džabe da riba smrdi od glave. Privedeni nije jedini odgovoran, već je i gradonačenik koji kao nalagodavac budžeta mora da podnese ostavku i odgovara. Da li ćete napokon priznati da je sistem koji ste stvorili zasnovan na korupciji i kriminalu, ili ćete se opet sakriti iza praznih obećanja i propagande? Građani očekuju da se oglasite i preuzmete odgovornost za krađu, koja dolazi iz vaših redova, nvodi se u saopštenju koje potpisuje poslaninica Jelena Spirić koja je i predsednica Gradskog odbora SSP Leskovac(SSP)

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare