Spirić: Brnabić promoviše koruptivni EXPO u Lebanu, u kom ljudi nemaju posao, a deca uslovne škole

LEBANE

Gospođa Ana Brnabić je danas u Lebanu naglasila da projekat “Srbija EXPO 2027”, uključuje i Centar za posetioce Caričin grad, koji je tamo otvorila?! Sramno je promovisati najveću pljačku zvanu EXPO i “peglati” najkoruptivniji projekat u opštini koja ima najniže plate u celoj Srbiji i pričati o “oživljavanju” turizma u sredini koja je izgubila 17% stanovnika tokom vlasti Srpske napredne stranke.
Lebančani, zbog Centra za posetioce, a još manje EXPO-a, koji će dodatno zadužiti i njihove unuke, neće promeniti odluku da pobegnu u inostranstvo. Beže jer ih vlast godinama obmanjuje otvaranjem novih radnih mesta i najavom prosperiteta, koji se u najboljem slučaju svodi na zapošljavanja čak i visokoškolaca, ukoliko nađu vezu, u leskovačkoj Juri ili Aptivu. Beže jer ne mogu prehraniti svoje porodice. Zato je neumesno hvaliti se nabacivanjem milijardi režimskim firmama dok se u Lebanu ne može rekonstruisati ni seoska škola, pa su deca prinuđena da pohađaju nastavu u obližnjoj Mesnoj zajednici. 
Neumesno je ne ulagati u ljude i njihovu egzistenciju jer će Lebane za koju godinu postati  pusto, kao Caričin grad. Neumesno je i nepristojno čak i za naprednjake, navodi se u saopštenju koje potpisuje Jelena Spirić, narodna poslanica i predsednica Gradskog odbora SSP Leskovac. (saopštenje)

     

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare