Specijalista iz Niša ordiniraće u Vranju

VRANJE

U Zdravstvenom centru u Vranju ubuduće jednom mesečno radiće prof. dr Slobodan Antić, stručnjak za endokrinologiju iz Kliničkog centra Niš.

Saradnju sa eminentnm stručnjakom, internistom endokrinologom,  dogovorila je direktorka vranjskog Zdravstvenog centra dr Ljiljana Antić.

„Na osnovu dogovora pacijentima sa krajnjeg juga Srbije omogućeni su pregledi hormonskih i poremećaja metabolizma. Uput za pregled kod prof. dr Antića pacijenti mogu dobiti kod svog izabranog lekara“, navode iz ZC Vranje.

U saopštenju se dalje navodi da je na taj način u kvalitativnom i kvantitativnom smislu proširena saradnja koju imaju Zdravstveni centar Vranje i Klinički centar Niš.

„U okviru te saradnje u Vranje su vraćeni konzilijarni pregledi za onkološke pacijente i omogućeni pregledi magnetnom rezonancom za naše pacijente u Kliničkom centru Niš. Cilj je da se pacijentima  omogući kvalitetna i sva potrebna zdravstvena zaštita bez odlaska iz Vranja. Naravno i da se smanje troškovi koje zdravstveni sistem ima kada se pacijenti šalju ka ustanovama tercijarne zdravstvene zaštite“, kaže se u saopštenju.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare