Sotirovski tvrdi: Akva-park će biti završen u ugovorenim terminima mada za sada ima manjih kašnjenja

 NIS 

              Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski nije u potpunosti zadovoljna dinamikom radova na izgradnji Akva parka kod Niške Banje, ali je uverena da će radovi biti završeni u dogovorenim fazama.
               „U ovom trenutku radovi napreduju, ali neću reći da sam potpuno zadovoljna i to iz više razloga. I tom gradilištu nedostaju radnici kao što je to slučaj na većuni gradilišta ne samo u Nišu već i u celoj Srbiji, ovih dana je počeo i Kurban bajram pa smo imali i obeležavanje tog verskog praznika kod radnika koji nam dolaze iz Turske, ali verujem da će radovi biti završeni onako kako smo i dogovarali sa izvođaćem radova do kraja ove godine“, kazala je gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski.
              Vidimo da napreduju određeni bazeni, zatvoreni deo akva-parka, tako da mislim da to ide u dobrom pravcu, kaže Sotirovski. Ona dodaje da vlada veliko interesovanje kada će Akva park da proradi i da je grad tu da nadzire radove.
              „Grad je obezbedio novac za Akva-park, ugovore smo potpisali, radovi se izvode i kontrolišu se uz nadzor. Svakako da se radujemo završetku jednom ovako velikom objektu koji će trajno ostati genercijama koje dolaze. Akva park je ono što je Niškoj Banji uostalom nedostajalo, pa i Gradu Nišu kao velikom gradskom centru“, istakla je gradonačelnica Sotirovski.
               Akva-park se gradi na lokaciji „Lozni kalem“ na samom ulazu u Nišku Banju na površini od 5,4 hektara. Grad Niš je u ovaj projekat investirao 1,7 milijardi dinara. Pripremni radovi su krenuli početkom prošle godine, a rok za završetak celokupne investicije je tri godine.(kraj)VP/SA
Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare