Šoping centar “Delta Planet” na Bulevaru Nemanjića u Nišu posetilo više od hiljadu ljudi

NIŠ

Simboličnim pritiskom na dugme članova rukovodstva i zaposlenih u Delta Holdingu koji su iz Niša, zajedno sa gradonačelnicom Niša Draganom Sotirovski i predsednikom Kompanije Delta Holdinga Miroslavom Miškovićem, uz prisustvo zvanica, svečano je otvoren šopin centar Delta Planet na Bulevaru Nemanjića  22.aprila kada su Nišlije ali  i posetioci iz okolnih gradova satima čekali da uđu u tek otvoreni šoping centar. Situacija se do sada nije promenila, pa je sve više građana koji ili pazare ili tek obilaze radnje u centru.

 Otvoren šoping centar “Delta Planet” na Bulevaru Nemanjića u Nišu – posao za više od hiljadu ljudi

 Ocenivši da je kvart izgradnjom šoping centra učinjen atraktivnijim za življenje, gradonačelnica Niša je izrazila zadovoljstvo što je više od 1.000 sugrađana u centru dobilo radna mesta i što će građani Srbije, koji žive južno od Jagodine, u šoping dolaziti u Niš.

Ona je napomenula da se Niš trudio da bude dobar domaćin ivestitoru i radnicima.

 „Ako je to tako, nadam se da ćete biti u prilici da i drugim investitorima kažete da Niš može da bude dobar partner i ja ovom prilikom pozivam i druge da ulažu u naš grad kako bi delovi Niša oživeli poput ovog kvarta“, istakla je Dragana Sotirovski.

                      Mišković je najavio da će Delta Holding uskoro imati i nove projekte za Niš i da će pokazati koliko je toj kompaniji stalo do razvoja Srbije u celini.

                      Šoping centar Delta Planet sastoji se od dve etaže ukupne površine od 40.000 kvadratnih metara, a vrednost investicije je 70 miliona evra. Na samoj lokaciji šoping centra, sa 850 parking mesta, zasađeno je 140 sadnica zimzelenog i listopadnog drveća i 6.000 komada ukrasnog šiblja, a ova kompanije urediće park i deo keja uz Nišavu sa dečjim igralištem i zasadiće još 90 novih stabala.

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Ivan
Ivan
3 godine pre

Ima više parking mesta nego u studeničkoj i gornjomatejevačkoj gde živi više od 5000 ljudi i gde se samo grade stanovi da bi se punili dzepovi a kvalitet života ravan nuli