SNS:Pred nama su velika odgovornost i obaveze

VRANJE

SNS i koalicioni partneri sa kojima je učestvovala na lokalnim izborima u Vranju održali su konferenciju za novinare, prvu nakon nedavnih izbora.

Predsednik vranjskih naprednjaka Slaviša Bulatović nije krio zadovoljstvo ostvarenim rezultatima, ocenivši da je u Vranju  i Vranjskoj Banji pobeda SNS i koalicionih partnera istorijska. Ipak to zahteva veliku odgovornost i obaveze, rekao je.

„ Naša lista osvojila je 46,92 odsto glasova, što nam je donelo 35 mandata u budućem gradskom parlamentu. To je sasvim dovoljno da sami formiramo vlast. Zvanično ni sa kim nismo razgovarali vezano za koaliciju, ali i pored toga već od subote počećemo da razgovaramo sa predstavnicima političkih opcija koje su osvojile odborničke mandate. Ono što je sigurno nećemo razgovarati jedino sa SPS sve dok je na njenom čelu Zoran Antić“, rekao je Bulatović.

On je demantovao čaršijske priče da će budući gradonačelnik biti prvi čovek „Jumka“ Goran Đorđević, a ne dr Slobodan Milenković koji je tokom predizborne kampanje predstavljan kao kandidat sa prvog čoveka grada.

Vranje SNS press 1
„Takve tvrdnje nemaju veze sa mozgom. Jedina funkcija koja je sigurna u našoj koaliciji je funkcija gradonačelnika i nju će obavljati Milenković. Još uvek nismo razgovarali o kadrovskim rešenjima. Ova koalicija nije napravljena zbog matematike, već da ostvarimo ubedljhivu pobedu u Vranju.

Pobedom na lokalnim izborima bio je zadovoljan i dr Slobodan Milenković  koji je bio prvi na odborničkoj izbornoj listi naprednjaka i njihovih koalicionih partnera.

„Biću gradonačelnik svih građana Vranja, a ne, kao što je to do sada bio slučaj, za pojedince i privilegovane. Čeka nas naporan posao i rad, jer problemi su veliki  i moramo ih što pre rešavati. Biće nam potrebna podrška Vlade Srbije koja sigurno neće izostati.

Mogu da obećam da neće biti nikakvog revanšizma prema prethodnicima, ali ukoliko se utvrde nepravilnosti koje se kose sa zakonom nadležne institucije će morati da reaguju“, rekao je Milenković.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare