SNS: U VRANJU SE TEŠKO ŽIVI

VRANJE

U Vranju se, kao i u Srbiji, danas teško živi. Ali, zahvaljujući predanom  radu, reformama, želji da se menjamo  i da svakim danom postajemo sve bolji i uspešniji, naša zemlja je širom sveta poštovanija nego ikada i uživa najveći ugled u svojoj novijoj istoriji, saopštio je danas vranjski Gradski odbor SNS .

 

“Danas je Sveta Petka, krsna slava Srpske Napredne Stranke, tim povodom  Gradski Odbor želi da podeli radost i sreću sa svim članovima i  porodicama koje danas slave.

U ovim turbulentnim vremenima, dok Srbija prolazi kroz teške trenutke utirući put ka boljoj budućnosti, poštovanje tradicije nam pomaže da ojačamo snagu duha pred iskušenjima koja nam predstoje.

Naša vera je naša nada,  put kojim treba da  idemo napred, dostojanstveno i sigurno  ne zaboravljajući svoje korene i ne odustajući nikada, ni onda kada je najteže, od naših svetinja. Na temelju naše istorije gradimo i stvarajmo bolju budućnost u korak sa reformama i započetim ozbiljnim  ekonomskim oporavkom naše zemlje.

Ove godine slavimo Sveta Petku  u očekivanju i sa željom da svaka naredna godina bude  bolja i uspešnija. Provedimo današnji praznik u zdravlju i veselju, mislimo jedni na druge, poštujmo se i živimo složno sledeći napredne ideje, kako bismo mogli da unapredimo kvalitet života svih nas.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare