SNS u Nišu jedinstven u podršci Aleksandru Vučiću

NIŠ

Svi članovi Srpske napredne stranke u Nišu jedinstveni su u podršci predsedniku Aleksandru Vučiću da očuva mir, stabilnost i poredak u Republici Srbiji.

“Lideri opozicije, isfrustrirani činjenicom da interesovanje građana za učešće u protestima opada od trenutka kada je postalo jasno da oni nisu građanski, već organizovani od „Saveza za Srbiju“ i finansirani tajkunskim novcem pokradenim iz džepova tih istih građana, pribegli su fašističkim metodama borbe protiv svih koji ne misle isto kao oni i ne rade po njihovoj komandi. U nameri da povrate izgubljene pozicije sa kojih su se bezobrazno obogatili, kao i da bi izbegli primenu zakona o poreklu imovine, jer ne bi mogli da objasne odakle Đilasu imovina vredna 500 miliona evra, počeli su da lome, ruše, prete i da besomučno lažu. Snimci upada u televiziju, kao i jučerašnjih dešavanja na ulicama Beograda, jasno su pokazali da su sve aktivnosti opozicije praćene pretnjama novinarima i policijcima na dužnosti i uništavanjem imovine svih građana”, kaže se u saopštenju za javnost Gradskog odbor Srpske napredne stranke.

U saopštenju se dodaje da :

“Srbiju ne mogu uzdrmati fašisti i tajkuni, zato što uz Aleksandra Vučića danas stoje svi pristojni građani. Njegov rad pokazuju rezultati, a to su kilometri izgrađenih autoputeva, pruga i gasovoda i dve stotine novih fabrika i fabričkih pogona, koji znače posao i život za građane Srbije. Mi, Nišlije, najbolje to znamo jer je šest fabrika koje je Aleksandar Vučić otvorio u našem gradu promenilo živote mnogih porodica. Zbog toga Gradski odbor Srpske napredne stranke Niš čvrsto stoji uz predsednika Aleksandra Vučića i njegovu politiku”.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare