SNS TVRDI: PRIKRIVENA IZBORNA KRADJA

VRANJE

 

Srpska napredna stranka osuđuje prikrivenu izbornu krađu, odnosno prekrajanje izborne volje građana koju ovih dana čini SPS, saopšteno je danas.

“ Naime, više lica nam se u petak 22. aprila javilo sa informacijom da su tog dana prostorije centra za Socijalni rad vrvele od naroda kome su deljeni čekovi za isplatu jednokratnog novčanog iznosa. Isplata po osnovu socijalnih davanja kasnila je u prethodnom periodu više meseci pa i godinu,  da bi se lokalni vlastodršci iz SPS-a setili da je isplate sada, dva dana pre izbora.

Srpska napredna stranka će podneti krivičnu prijavu protiv odgovornih lica iz Gradske uprave i Centra za socijalni rad, jer je očigledno da postoji direktna veza između ovih radnji i  uticaja na deo glasačkog tela kako da glasaju na izborima. Srpska napredna stranka poziva nadležne državne organe da istraže ovaj slučaj i obave razgovor sa korisnicima ove pomoći na okolnosti da li je bilo ko od lokalnih funkcionera kontaktirao sa njima i uticao na njih da na predstojećim izborima u nedelju glasaju za neku listu uz isplatu ove pomoći”, navodi  se u saopštenju a SNS je posla , uz njega, I fotografije

 

Vranje SNS kradja 2 Vran je SNS kradja 3 Vranje SNS kradja 1

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
zaboravljen sam namerno
zaboravljen sam namerno
8 godine pre

Evo me čitam ovde i ne znam kojeg da pozvonem, jer nikako needolaziv po mene, a ja sam u krevet i nemo gu na birčko msto. Komisiju smo izvestili a još niko nema da svrne do nas. Kakva je ovo naameštaaljka, rekli su da se prijavimo, će dodju. Molim novinar da nam pomognu i utiču da komisije moraju da dodjuda glasamo i mi koji imamo zakonsko pravo na to. Hvala vi.