SNS: SSP ništa nije naučila, osim da krade

VRANJE

Stranka slobode i pravde očigledno ništa nije naučila iz perioda dok je pod drugim imenom, a istim ljudima, bila na poziciji vlasti, osim da krade naravno”saopštio je danas vranjski SNS.

” Tako je ostala slepa za sve ono što je trebala da izvuče kao pouku nakon katastrofalnog poraza na izborima i uloge opozicije pod čijim se okriljem opredelila za bojkot u politici, opet u cilju zaštite tekovina stečenih pljačkom naroda Srbije.
Doduše, ponešto je, čini se, po poslednjem saopštenju i ostalo. Fraze tipa ,,zamazati nekome oči” i uzastopno ponavljanje prenaglašenih fioskula velikim slovima ,,PREVIŠE kosi sa zakonom ili van zakonskih standarda”, oslikavaju utemeljen način razmišljanja kako vašeg lidera Dragana Đilasa, tako i svakog pojedinca na njegovom platnom spisku, upošljenog da održava i prenosi zaostavštinu žutog mafijašluka.
Večito zaboravljate da su građani Srbije, nesumnjivo i Vranja, vašim odlaskom sa vlasti progledali, te mazanje očiju i kršenje zakona koje nije PREVIŠE izvan zakonskih standarda, odavno više nisu opcija. Vranje se osim grada koji ima dušu, transformiše u grad koji pod rukovodstvom gradonačelnika dr Slobodana Milenkovića i Srpske napredne stranke, rekonstrukcijom i izgradnjom modernih institucija, sledi primer ostatka Srbije, dok vi pratite načela svog tajkunskog lidera i maštajući o tzv. ,,Danu posle”, živite u zabludi da građanima Vranja jedno breme otimanja i pljačke nije bilo previše.
Vranje stvara povoljan ambijent ne samo za strane, već i domaće investitore, a samim tim i bolju budućnost svih nas koji u njemu živimo i radimo. Vi to ne vidite jer su vam oči uprte u Mauricijuska ostrva i ostale egzotične destinacije debelih bankovnih računa, jedine ambijente stvorene u režiji Dragana Đilasa.
Razlika postoji i ničim se ne briše, i to je onih 56,7 procenata koji nas dele, sudeći po poslednjem objavljenom istraživanju stranačkog rejtinga u Srbiji”, navodi se u saopštenju.

Prati
Obavesti me o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare