SNS Saopštenjem na SPS: Postizborni haos u Surdulici u režiji Novice Tončeva

SURDULICA

Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Surdulici sa gađenjem i u neverici gleda na postizborni haos i gaženje ljudskih prava i ljudskog dostojanstva koje se ovih dana sprovodi od strane SPS u Surdulici, saopšteno je iz tog odbora.

“Prvo smo bili svedoci jednog krajnje perfidnog i unapred smišljenog scenarija da se na čistu i pozitivnu kampanju koju je SNS u Surdulici vodio baci ljaga saopštenjem u kome se naprednjaci optužuju za zloupotrebu državnih organa i kupovinu glasova. To je bezočna i prljava laž lokalnog SPS-a i upravo su oni na najprljaviji mogući način zastrašivali ljude, ucenjivali ih, kršili izbornu tišinu o čemu postoje i snimci i na taj način skupljali glasove za Novicu Tončeva.

Haos u režiji Novice Tončeva nastavio se i posle izbora. Zaposleni u opštinskoj upravi su pod strahovitim pritiskom i terorom, optužuju se da su glasali za SNS, a neki su završili i u bolnici. Iz nekih sela povlači se mehanizacija očigledno dovedena dovedena u predizborne svrhe, organizuju se izmišljeni protesti, vade se kanalizacione cevi i šahte u mestima gde je SPS izgubio izbore, uklonjeno je više desetina kontejnera iz sela Zagužanje u kome je Novica Tončev doživeo ubedljiv poraz.

Neprestane pretnje Surduličanima imaju za cilj kažnjavanje svih onih građana koji su u ogromnom broju dali glas za promene, dali glas za bolju, sigurniju i izvesniju budućnost svoje dece, dali glas za Surdulicu koja više neće biti privatna prćija Novice Tončeva.

Zbog Surdulice, zbog budućnosti sve naše dece, borićemo se svom svojom snagom da zaštitimo izbornu volju građana, da stanemo na put ovoj bahatoj vlasti oličenoj u Novici Tončevu, vlasti koja ne poštuje pravo svakog čoveka da glasa po svojoj savesti, vlasti čiju bahatost, osionost i bezobzirnost Surdulica ne pamti u svojoj istoriji”, navodi se u saopštenju Opštinskog odbora SNS Surdulica.

Prati
Obavesti me o
guest

5 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Čale Pajser
Čale Pajser
3 godine pre

Šta očekivati od čoveka koji preti ljudima da glasaju za njega,u mestima gde je poražen sa svojim kriminalcima je oterao creva za navodnjavanje,kontejnere,Romima je razbio bagerima šahte,a ostali materijal oterao. Strahota…

Strfetica
Strfetica
3 godine pre
Odgovori  Čale Pajser

Bravo Cako. I ti da se izjasnis jednom za svagda!

Marko
Marko
3 godine pre

Izborni rezultati su dodatno podgrejali nervozu i bes lokalne garniture.

Paja
Paja
3 godine pre

I ovog puta lokalna vlast koristi metode sile i prinude, kao i kupovine glasova i vodi Surdulicu u ambis.

miloš aligator
miloš aligator
3 godine pre

Sve je ovo maslo Novice, unistio je grad, zavadio ljude, izgubio pozicije i glasove. Neka se on preispita a ne preti ljudima.