SNS PROSLAVIO SVETU PETKU

LESKOVAC

 

Sečenjem slavskog kolača članovi, simpatizeri i gosti drugih političkih opcija obeležili su Svetu Petku, krsnu slavu Srpske napredne stranke u renoviranim prostorijama te stranke u Leskovcu.

Protonamesnik Zvonimir Živković je izrazio  zadovoljstvo što vidi “ lica s kojim se sreće i za Đurđevdan” u nekim opozicionim strankama , istakao je da kad su crkva i država najbliže najviše profitira narod.

Ako ovome dodamo i porodicu, dobićemo simbolično rečeno naš tronožac i, ako dozvolimo da nam neko od naših dušebrižnika slomi jednu nogu, država će nam biti poljuljana, poručio je on.

Domaćin slave Zoran Đorđević se zahvalio gradonačelniku Goranu Cvetanoviću, čiji je šef kabineta do nedavno biio,  na ukazanoj časti da bude domaćin slave SNS-a.

Slavu je preuzeo sledeći domaćin Gojko Veličković koji očekuje da sledeću slavu dočekaju još masovnije, kao stožer oko koga će se dugo godina vrteti uspeh i razvoj Leskovca.

Još uvek je  nepoznanica dal će Veliković preuzeti I mesto šefa kabineta Cvetanovića.

Na slavi , bat zvaničnom delu u prostorijama stranke, nisu primećeni predstavnici opozicije a u SDS tvrde da nisu ni dobili poziv.

Zato je primećeno masovno prisustvo lokalnih “gazdi” raznorazne provijencije .

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Djurica
Djurica
8 godine pre

Lele, domaćin slave se zahvaljuje Mesko što mu je ukazao čast da bude domaćin slave…