SNS poručio SPS-u: “Sa vama u pljački, tiraniji i uništavanju Surdulice nećemo nikada učestvovati” ili ko je koga snimao telefonom

SURDULICA


“OO SNS Surdulica se s najvećim gnušanjem i prezirom ograđuje od zvaničnog saopštenja objavljenog na sajtu Opštine Surdulica u kome se javnost Surdulice obaveštava kako je 9. sednica SO Surdulica protekla u konstruktivnom i ugodnom tonu”, saopšteno je danas.

” Naime, sama sednica je počela nizom incidentnih situacija zbog pokušaja predsednika SO Surdulica da spreči odbornika SNS-a da sednicu i govore naših odbornika zabeleži kamerom mobilnog telefona što inače činimo više od 12 godina i to poučeni lošim iskustvom jer lokalna vlast ima običaj da govore i diskusije, kao i same događaje seče i montira kako njima odgovara. Na sednici je većina od 18 odbornika izglasala anticivilizacijsku i antiustavnu odluku da oduzme pravo glasa odborniku koji nije želeo da ukloni svoj mobilni telefon. Naši odbornici su podneli više od 20 predloga dopuna dnevnog reda i amandmana od kojih su baš apsolutno svi bili u interesu građana ove opštine koja ubrzano propada i koja postaje ruina i ruševina iz koje svi beže glavom bez obzira. Nijedan amandman niti predlog nije prihvaćen, među njima ni predlog za ulaganje u proces dovođenja investitora, izvesne i sigurne budućnosti mladih ljudi, rešavanja problema otpada, energetske efikasnosti, kontrole tokova novca u FK Radnik, rešavanje problema mesnih zajednica koje služe kao praonica novca, pomoći zdravstvenim radnicima, smanjivanje izdvajanja za sport na uštrb razvoja opštine i aktivne politike zapošljavanja. Jedino što su prihvatili je bilo imenovanje ulica po nekoliko izuzetno zaslužnih građana, a i to uz veliku sramotu tek nekoliko odbornika vladajuće SPS koji su podigli ruku. Potpuno smo svesni činjenice da ova skupština koju na papiru vodi tzv. predsednik skupštine donosi samo i isključivo odluke u cilju ostvarivanja privatnih interesa pojedinaca i nekoliko porodica koje su postale bogate za 10 generacija, a kao rezultat svega je slika i prilika Surdulice koja ubrzano postaje poslednja rupa na mapi Srbije. Gospodo, sa vama u rušenju i uništavanju naše i budućnosti grada u kome živimo nikada nećemo učestvovati, a vaša bahatost i tiranija koju pokazujete će se završiti, to Vam obećavamo. I Vama i građanima Surdulice posebno”, navodi se u saopštenju koje integralno prenosimo.

Prati
Obavesti me o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare