SNS odgovara Narodnoj stranci

VRANJE

Samo se u neosnovanim saopštenjima veštački održive opozicije u Vranju, projekti na rekonstrukciji i izgradnji u domenu obrazovanja mogu krstiti, kako to tvrde iz Narodne stranke ,,nesposobnošću i neodgovornošću gradske vlasti”! saopštili su vranjski naprednjaci.

“Zamislimo samo drugačiju realnost u kojoj su pripadnici bivše vlasti, među kojima i lider Narodne stranke Vuk Jeremić, u čije je ime i pomenuto saopštenje narodski rečeno ,,sklepano”, ostavili aktuelnoj vlasti u Vranju obnovljena i novoizgrađena zdanja obrazovanja, namesto oronulih i zanemarenih kakve je Srpska napredna stranka dolaskom na vlast u lokalu zatekla!

Zato im i hvala što nas nesposobne i neodgovorne, oni tako sposobni i odgovorni svakodnevno podsećaju na plodove sopstvenih vrlina, te su nam upravo zahvaljujući njima, omogućili da naši sugrađani u naselju Raška, zahvaljujući lokalnoj samoupravi, dobiju jedan od najsavremenijih vrtića na jugu Srbije, završene rekonstrukcije vrtića po principu energetske efikasnosti „Dečja radost“ u Vranju i „Bambi“ u Vranjskoj Banji, otkupljeni vrtić „Zvončica“ u Gornjoj čaršiji i predstojeću rekonstrukciju vrtića „Pčelica“.

Hvala im što su osnovne škole „Vuk Karadžić“, „Svetozar Marković“ u Vranju, „Branislav Nušić“ u Rataju, sa isturenim odeljenjima u Milanovu i Pavlovcu, Buštranju i selu Mečkovac gde su deca išla u limenom kontejneru umesto škole, i sa osnovnim školama „20 oktobar“ u Vlasu i „Bora Stanković“ u Tibuždu dobile novu stolariju, koja će uskoro krasiti osnovnu školu „Kralj Petar Prvi Oslobodilac“ u Korbevcu.

Želimo da i dalje ostanu dosledni podsetnik svega što su nam ostavili u nasleđe.

A da se opozicione stranke od dolaska Srpske napredne stranke na vlast bave isključivo lažima i obmanama svedoči i tvrdnja da će nastava u OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“ u Vranju početi u školi koja je u fazi rekonstrukcije. Ipak je istina da će se đaci vratiti u klupe tek nakon završenih radova i dobijanja upotrebne dozvole.

Gospodo, informišite se na zvaničnim glasilima lokalne vlasti, ne služi vam na čast da osim neobavešteni i neuki, ispadate i površni”, navodi se u saopštenju koje potpisuje Savet za prosvetu, GrO SNS Vranje

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare