SNS ODGOVARA DEMOKRATAMA

VRANJE

 

Gradski odbor SNS Vranje saopštava da je “Demokratska stranka, po svom starom običaju, danas ponovo iznela niz najbrutalnijih laži, besmislica i

nebuloza, jer je to jedino što i ima da ponudi građanima”.

“Srpska napredna stranka sve radi transparentno i u skladu sa zakonom, pa je i skup Unije žena SNS-a, organizovan povodom dolaska potpredsednice stranke Zorane Mihajlović, održan u zakupljenom amfiteatru Jumka, a ne, kako je DS bezočno slagala, u fabričkim halama, koje su, inače, širom Srbije zatvorili i uništili,

Pitamo DS da li je politički kulturno tvrditi da potpredsednica Vlade i naše stranke „pljuje“? Zar je pljuvanje konstatovati činjenicu da pozorište „Bora Stanković“ za četiri godina nije još uvek izgrađeno? Da li je pljuvanje tvrdnja da, zapravo, ništa za ovo vreme nije izgrađeno u našem gradu?

Poručijemo demokratama da im je pametnije da se posvete sebi ili barem ono što je ostalo od DS-a, pošto su u međuvremenu postali obična politička starleta SPS-a u lokalnoj vlasti, pa čak nisu bili u stanju ni da predaju izbornu listu u punom kapacitetu od 65 kandidata za odbornike, dok im SPS nije pritekao u pomoć.

Demokratama, za koje će izborni cenzus biti čista apstrakcija, poručujemo i da će građani 24. aprila pokazati kojim putem žele da idu, u prošlost, punu njihovih pljački i zloupotreba, ili u budućnost i u modernu i uređenu Srbiju sa evropskim životnim standardom”, saopštio je vranjski SNS.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare