MIHAJLOVIĆ: ALEKSANDAR VUČIĆ NIKADA NEĆE ZABORAVITI BUJANOVAC

BUJANOVAC

 

 

Potpredsednica Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović  rekla je danas u Bujanovcu  da „Vlada Srbije sa premijerom i predsednikom SNS Aleksandrom Vučićem nikada neće zaboraviti Bujanovac” i dodala da je  Vučić od svih dosadašnjih premijera najviše dolazio u Bujanovac i druge nerazvijene opštine u Srbiji.

Ona je rekla da je prošle i ove godine predviđeno da se uloži 126 miliona dinara u razvoj putne mreže na teritoriji Bujanovca i pozvala gradjane da  na izborima 24. aprila daju još veću podršku  SNS da bi mogla da nastavi sve što je započeto u prethodne dve godine i obezbedi da se bolje živi u Srbiji.

 

“Od građana tražimo poverenje da bi nastavili sve što smo radili u prethodne dve godine. Da se i u Bujanovcu živi bolje, da bude kao i u drugim gradovima Srbije”,  rekla je  Mihajlović na štandu SNS-a u Bujanovcu pred tridesetak okupljenih bujanovčana i pedesetak aktivistra SNS koji su sa njom došli iz Vranja i Surdulice.

.

Govoreći o rezultatima vlade na čelu sa SNS Mihajlović je  rekla da se posle 40 godina završava putni Koridor 10 u Srbiji , koji treba da bude potpuno gotov do početka naredne godine.

 

Potpredsednica SNS je naglasila da je za Bujanovac važna deonica Koridora 10 Srpska Kuća-Levosoje, koju su počele prošle godine da rade domaće kompanije.

 

“Učinićemo sve da naše firme budu što više zaposlene i da naši ljudi rade”, rekla je Mihajlović.

 

Ona je  najavila da će u narednih mesec dana početi rekonstrukcija tri deonice pruge Beograd – Skoplje, na železničkom Koridoru 10 i dodala da će se železnički saobraćaj normalno dvijati tokom radova, koji će biti završeni najkasnije do početka naredne godine.

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare