SNS o konferenciji „Hrabro za Vranje“

VRANJE

Taman kada smo pomislili da smo čuli sve od antidržavne opozicije u Vranju, oni ničim izazvani održe konferenciju, na kojoj nam najgori među njima, a uz to i dokazani lopov, priča o navodnoj naprednjačkoj pljački.

Međutim, jedina pljačka, za koju mi iz Srpske napredne stranke znamo, jeste pljačka preko 2 miliona dinara iz Javnog preduzeća ,,Vodovod” od strane Slobodana Petrovića.

I zato, gospodine Petroviću, kada sledeći put uperiš prstom u nas, proveri prvo da li su ti čiste ruke.

I nikada, najgorim političkim šibicarima, nećemo prećutati laži koje prosipaju. Ne može lopov da drži predavanje o nekakvoj pljački, stanovima, automobilima. I to dokazan lopov kakav je Slobodan Petrović. Kad kažemo dokazan, mislimo dokazan pravnosnažnom i izvršnom sudskom presudom.

Nekome, ko se neosnovano obogatio za preko 2 miliona dinara ili što bi vi iz Srca rekli opljačkao, nećemo ćutati. Ali ne zbog vas, kao naših političkih protivnika, već zbog istine i građana Vranja.

Međutim, ako ti ikada padne na pamet da držiš govor o nekakvoj pljački, bilo kome, prvo vrati ono što si opljačkao od gradskog vodovoda, njegovih radnika, pa na kraju i od građana Vranja.

Iskoristićemo ovo saopštenje da te, po ko zna koji put, pozovemo da pod hitno vratiš ono što si opljačkao, jer građani Vranja ne mogu i neće da trpe tvoju pljačku, navodi se u saopštenju Saveta za informisanje Gradskog odbora SNS Vranje. (kraj) saopštenje/SM

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare