Bolnica odgovara Spirićki

LESKOVAC

Povodom jučerašnjeg medijskog istupanja gospođe Jelene Spirić na kojoj su kao i uvek iznete  neistine , zbog javnosti i pacijenata dužan sam da kao rukovodilac bolnice obavestim javnost šta se tačno dogodilo i o hronološkom toku događaja .

U 23 i 20 je došlo do nestanka struje u celom severu grada zbog kvara u glavnoj trafostanici od koje se napaja i bolnica u Leskovcu.

Agregat se automatski uključio kao i uvek i nastavilo se sa radom .15 minuta nakon nestanka struje ja sam bio u bolnici. Posle 20 minuta rada došlo je do pucanja creva kroz koje prolazi tečnost za hlađenje agregata i on je prestao sa radom.

Agregat je uredno bio servisiran i rezervoari napunjeni gorivom .

Napominjem da se radi o agregatu i trafostanici  koji su stari preko 50 godina,da bolnica tek sada nakon izgradnje , prolazi krroz proces rekonstrukcije i da ćemo tek sada imati savremenu, obnovljenu,medicinsku i nemedicinsku opremu, kao i objekat.

Prekid  snabdevanjem električnom energijom se dogodio samo dan pre priključenja nove trafostanice i novog agregata, koji su sada u funkciji. Za tu namenu grad Leskovac je opredelio 65 miliona dinara.

Gospođa  Spirić kao “veliki” stručnjak za oblast zdravstva,neka podseti sugrađane na sva ulaganja u našu ustanovu za vreme rukovostva njenih partijskih i koalicionih kolega, a neće joj biti potrebno mnogo vremena , zato što su ista jednaka nuli, navodi se u saopštenju koje potpisuje direktor Opšte bolnice Leskovac, dr Nebojša Dimitrijević. (kraj) saopštenje/LJS

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Sofia
Sofia
6 meseca pre

Jedne noci bolnica nije imala struju od 00 h do 03 h. Nemojte da lazete. Bas vas u bolnickom rukovodstvu briga za ljude koji traze pomoc i lece se u bolnici. Vazne su vam pare. To sto su pacijenti padali po WC – ima , a sestre nisu mogle da pomognu jer je bio mrak , koga to interesuje. Sram vas bilo. Kakva je to vlast u Leskovcu.