SNS nastavio akciju podele novogodišnjih paketića najmladjima

LESKOVAC

Povodom obeležavanja Nove godine po Julijanskom kalendaru, Gradski odbor Srpske napredne stranke Leskovac je i danas nastavio akciju podele novogodišnjih paketića najmlađim sugrađanima u nekoliko mesnih zajednica.
U mesnoj zajednici Centar, koja ima oko 270-oro dece uzrasta do sedam godina uz pomoć Deda Mraza podelejeni su paketići.
„Ovo pokazuje da i danas mislimo na naše najmlađe sugrađane. Novogodišnji praznici su vreme intenzivnijeg druženja i darivanja, a deca su naše najveće bogatstvo. Mi im na ovaj način čestitamo pravoslavnu Novu godinu sa željom da budu bezbrižna, zdrava i vesela“ rekla je Slađana Motika iz Mesnog odbora „Centar 1“.


Ovog puta obradovani su i mališani u osnovnim školama u Manojlovcu i Kumarevu, kao i u mesnoj zajednici Gornji Bunibrod, gde je uz klovna i neizbežnog Deda Mraza okupljenoj deci i roditeljima najlepše novogodišnje želje u ime SNS-a uputila Jelena Kocić.
Ukupno je podeljeno preko 1000 novogodišnjih paketića povodom Nove godine koja se obeležava po Julijanskom kalendaru.

Prati
Obavesti me o
guest

4 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
TELETABIS
TELETABIS
7 godine pre

Lep gest sto se tice paketica ali pitane je od cijih para su kupljeni paketici. LAKO JE KITITI SE TUDjIM PERJEM

novinarski bot
novinarski bot
7 godine pre

Dugo radim za drugi portal. Primetio sam ovde aktivnost, pa se pitam čijom zaslugom, da niste i vi uveli placene botove na strani novinara, koji podrzavaju opoziciju, ali krisom od naroda, da ne sazna, kako bi ga obmanuli da glasa opoziciju. Tako je, mi pljujemo vlast svuda i uvek. Imali ste razne vesti, tekstove, intervjue, ipak citanost nije podigao Sutanovac, a ocekivali ste. Fenomen interesovanja seže do likova koji bez obzira na opciju imaju pecat, personaliti. Većina ostalih su kreature koje se šlepaju uz svaku vlast od njenog vrha do dna. Ima nabedjenih intelektualaca poput doktora nauka, magistara, lekara, pa do sitnih stranackih potrčkala sa kupljenim diplomama. Nas botove pokrecu samo oni koji pokrecu narod u stranu glasanja. Predstavnici vlasti u bestezinskom stanju nisu opasni po nas. Zato ne mogu da izazovu interesovanje. Razumete, citanost ne donosi novinar, nego mi botovi koji ga pratimo i poigravamo se sa čitaocima. Tesko nam pada kada se vlast naljuti pa zabrani svojim botovima da se dopisuju sa nama. To se sada dešava. Tada postaje suvoparno nase komentarisanje onome ko cita. Mi novinarski botovi se poznajemo uzajamno. Radimo u grupama. Nasa trojka recimo prepoznaje petorku koja takodje vrlo konspirativno pise ispod tekstova. Ja imam 4 nika, a moj prijatelj 5 nikova. Ponekad upotrebimo isti nik koji ima neki bot vlasti, da ga nerviramo.
Opet je konkurs za finansiranje medija. Sad mirujemo, znamo da novinari ne objavljuju mnogo pogrdne komentare, dok ne uzmu pare. Posle nastavljamo aktivnost protiv vlasti.
Imao sam potrebu da vama novinarima na ovom portalu objasnim od čega zavisi čitanost. Uz izvinjenje nekima koje cenim, a koje moji drugari napadaju( ja ne!), jer moraju, mada i oni cene to što pojedinci rade profesionalno i predano, iako su predstavnici vlasti. Prosto ovo je bitka za glasače pomoću kojih se dolazi na vlast. I ne mora sve baš da ima veze sa istinom. Realnost odavno nije u u svim medijima. Mora od nečeg da se živi, razumete. Lepo reče naš Djindja, ko je fin, neka ide u crkvu.

Autor teksta
Autor teksta
7 godine pre
Odgovori  novinarski bot

Poštovani bote, ako neko ne napiše tekst, pa ga neko ne stavi na sajt (portal) teško da bi botovi imali šta da komentarišu i popravljaju čitanost. Dakle, nije sve na botovima.
Drugo, vaš Đinđa je rekao da ko traži moral u politici, neka ide u crkvu.

zarad istine
zarad istine
7 godine pre
Odgovori  Autor teksta

Ima istine i kod bota i kod Vas.