SNS: GRADSKA VLAST NE ŠALJE OBAVEŠTENJE O GLASANJU NAŠIM SIMPATIZERIMA

VRANJE

 

GrO SNS Vranje najoštrije osuđuje poslednje pokušaje gradske vlasti da raznim oprobanim metodama i manipulacijama utiče i prekraja izbornu volju građana Vranja. Poslednjih dana je primećeno da Gradska uprava ne šalje obaveštenja o glasanju simpatizerima i članovima Srpske napredne stranke u Vranju.

Gradska uprava je dužna da, po zakonu, svim licima koji su upisani u jedinstveni birački spisak na teritoriji grada pošalje obaveštenje o danu i mestu održavanja lokalnih i parlamentarnih izbora. Po ko zna koji put, rukovodstvo grada pokušava da nelegalnim i nelegitimnim političkim sredstvima obezvredi demokratski izborni proces. Ne slanjem obaveštenja pokušavaju da glasače naše stranke zadrže kući izbornog dana.

Zbog svega toga, GrO SNS Vranje poziva sve građane i birače da masovno izađu na izbore i time pokažu da Vranjanci žele promenu sadašnje bahate i nakaradne lokalne vlasti.

Pozivamo građane da 24. aprila ispišu nove stranice političke istorije našeg grada kako bi neokomuniste poslali u istoriju, a neki novi, pošteni i stručni ljudi poveli ovaj grad u bolju budućnost.

Poštovani Vranjanci, uzmite sudbinu u svoje ruke i 24. aprila iskoristite svoje ustavno pravo i glasom podržite listu „Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje“, jer time dajete pun demokratski i legitimni kapacitet novoj lokalnoj vlasti u  sprovođenju reformi i preobražaju našeg grada, navodi se u saopštenju vranjskog SNS.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare