SNS: DA PLJUŠTE JEDINICE

VRANJE

Stranke okupljene oko Koalicije Srpske napredne stranke u Vranju održale su tribinu ispred prostorija Mesne zajednice „4.juli“.

Okupljenim građanima govorili su lokalni čelnici SNS, SDPS i PUPS.

Podršku koju ima SNS nema ni jedna politička opcija. Zato imamo veliku šansu da 24. aprila pobedimo i sklonimo vlast koja je 26 godina uništavala Vranje, rečeno je.

Kandidat za narodnog poslanika Slaviša Bulatović je rekao da su tokom predizborne kampanje održali 20 tribina i veliki miting.

„Vodili smo korektnu kampanju kakva priliči Srpskoj naprednoj stranci i njenom lideru Aleksandru Vučiću. Pokazali smo da se razlikujemo od naših političkih protivnika. Ni o kome nismo rekli ni jednu ružnu reč. Kada našeg kandidata izaberemo za gradonačelnika, trebaće nam ovakva podrška“, rekao je Bulatović.

Okupljenim meštanima obratio se i kandidat za gradonačelnika i prvi na listi koalicije oko SNS, dr Slobodan Milenković.

„Govorili su, pa zar da neki tamo Banjčanin, Surduličanin i Hančanin dođu i upravljaju našim gradom. A ja odgovaram, i taj Banjčanin, i taj Surduličanin i Hančanin za Vranje su u proteklih godinu ipo dana učinili više od vas koji ste na vlasti 26 godina.

Vranje SNS tribina 1
Došlo je vreme da promenimo sumornu i sivu sliku Vranja. Slika i prilika kako su oni vladali su ulice, Sportski centar, Gradski stadion, Narodno pozorište, Dom kulture koji se gradi više od 40 godina. Totalno razorena infrastruktura. Nadam se da će posle nedeljnih izbora, ova koalicija preuzeti vlast u Vranju“, rekao je Milenković

On je u negativnom kontekstu komentirisao i listu kandidata za odborike političkih suparnika za gradski parlament.

Sa tribine je poručio da 24. aprila svi izađu na izbore i da „pljušte jedinice“, aludirajući na broj pod kojim je njihova koalicija na izbornim listama na republičkom i lokalnom nivou.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare