SNF:Najneobičniji genocid u istoriji

GRAČANICA

“O tempora, o mores! Ova slavna Ciceronova rečenica se adekvatno može primeniti na poslednje odluke kosovske skupštine, koja je usvojila „Rezoluciju o genocidu, zločinu protiv čovečnosti i ratnih zločina Srbije na Kosovu”. Ni manje ni više. Da nije strašno, bilo bi smešno, ovako je morbidno”, saopštio je danas Srpski Nacionalni Forum (SNF) .

“Štaviše, odluci je prethodila diskusija Vljore Brovine, koja je poslanicima pokazala sliku iz nekog iračkog pornografskog časopisa, tvrdeći da se radi o silovanju Albanki od strane Srba. Smešno? Strašno? Morbidno? Odlučite sami.
Ovo je prvi i verovatno jedini genocid u istoriji u kome se genocidirana strana umnožila, a strana koja je vršila genocid nestala. Toga do sada nije bilo.
Da za trenutak zaboravimo nestanak Srba sa ovih prostora u 20. veku, a naročito u periodu 1941-1981. Da samo napomenemo da je 1999. i 2004, sa KiM proterano, pobijeno, kidnapovano, 2/3 srpskog stanovništva. Celokupno gradsko stanovništvo je nestalo. Kako se to zove? Akcija sračunata na istrebljenje pripadnika grupe, iliti GENOCID. Da li su Srbi 1999. nestali jer su to želeli? NE! Namerno su podvrgnuti životnim uslovima koji su prouzrokovali njihovo uništenje, što je druga definicija – čega? GENOCIDA!
Ko je izvodio akcije sračunate na istrebljenje i stvaranje nemogućih životnih uslova? Pa setimo se Klečke, Starog Grackog, Livadica, 17. marta….. To sigurno nisu bili Srbi, a neko jeste. Kolona od 250.000 izbeglica se ne fomira iz zabave.
Srpski nacionalni forum poziva državne organe da odlučno reaguju u organima međunarodne politike. SNF poziva srpske institucije: SPC, SANU, univerzitete, da aktivno izveste svetsku javnost o istini o surovom progonu srpskog naroda sa KiM, koji traje i dan danas.
SNF mora u očaju da se pozove na slavnu Ciceronovu rečenicu: „O čudnih li vremena“! navodi se u saopštenju Srpskog Nacionalnog Foruma koje prenosimo u integralnoj verziji.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare