Snežana je najbolji diplomirani student Tehnološkog fakulteta

LESKOVAC

                             

Nagrada koju sada dobijam biće jako značajna u mom daljem školobnju ali i kada budem tražila posao. Ona je dokaz da neko prati naš rad i da za trud koji smo uložili tokom školovanja  dobijamo nagradu.To je posebna vrsta satisfakcije za mene i jako sam ponosna zbog toga. Na fakultetu sam stekla dovoljno znanja i iskustva tako da mogu da odgovorim svim izazovima koji me nadalje očekuju, kaže Snežana Đorđević sa Tehnološkog fakulteta u Leskovcu kojoj  je rektor Univerziteta u Nišu profesor dr Dragan Antić na svečanoj sednici povodom obeležavanja godišnjice ove visokoškolske ustanove uručio Povelju za najbolje diplomiranog studenta fakulteta u Leskovcu.

  „Puno toga dugujem kolegama i profesorima sa fakulteta koji su me vodili kroz školovanje i omogućili mi da dobijem neophodno znanje  sa kojim mogu u budućnosti da ostvarim svoje snove i radim posao koji volim“, kaže Snežana Đorđević.

                          Dodaje da je nakon diplomiranja dobila zvanje diplomirani inženjer tehnologije i da se radi o profesiji koja je sve više tražena na tržištu. Dodaje da ne želi da napusti Srbiju, pa ni svoj grad Leskovac.

                          „Inženjer tehnologije je zvanje koje je danas jako traženo. Spremna sam da odgovorim svim zahtevama u daljem radu. Trenutno sam na doktorskim studijama na Tehnološkom fakultetu i trudim se da tu pronađem sebe, ali ukoliko se ne vidim u tim vodama  pokušaću da svoje snove ostvarim u nekoj kompaniji“, dodaje ova mlada studentkinja koja je još na početku studija znala šta želi i hoće i u skladu sa svojim željama je izabrala i put kojim će ići.

                         A šta je to što Snežana želi i gde je to mesto gde ona želi da da maksimum sebe i radi ono što voli. Kaže ne želi da napusti svoj grad, pa su i planovi za budućnost, kako ističe, vezani upravo za Leskovac, grad u kome živi i gde je studirala.

                        „Želim da radim u kompaniji „Zdravlje“. Već sam konkurisala kod njih. Posao koji bih tamo radila deluje mi kao zanimljiv izazov, a uporedo sa poslom mogu da nastavim i sa doktorskim studdijama“, dodaje naša sagovronica.

                       Povelja Univerziteta u Nišu za najboljeg diplomiranog studenta nije jedina nagrada koju potpisuje Snežana Đorđević. Za uspeh koji je postaigla na fakultetu nagrađena je mnogobrojnim stipendijama.

                       „Najvažnija je Dositejeva stipendija a sada sam dobila i stipendiju za doktorante. Tu su i mnogobrojne zahvalnice sa asamog fakulteta koje su mi, takođe, jako drage jer su one dokaz sa koliko pažnje profesori brinu o studentima i na koji sve način žele da nas motivišu kako bi u radu bili još uspešniji“, zaključuje najbolji diplomirani student u 2021.godini na Tahnološkom fakultetu u Leskovcu.

Prati
Obavesti me o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare