Smenjeni načelnik ginekologije i glavni tehničar

LESKOVAC

Odeljenje ginekologije leskovačke Opšte bolnice dobilo je novu načelnicu a bolnica novog glavnog tehničara.
Dosadašnji načelnik Službe ginekologije leskovačke Opšte bolnice doktor nauka Dragan Krstić smenjen je a na njegovo mesto je postavljena ginekolog Sladjana Stojanović.
Umesto Gorana Dimitrijevića na mesto glavnog tehničara postavljen je viši fizioterapeut Aleksandar Jovanović.
Doktor Dragan Krstić je jedan od osnivača leskovačkog odbora SNS.
Prošlogodišnji je dobitnik ‚‚Medalje dr Nikola Hadži-Nikolić‚‚ koja predstavlja najviše priznanje koje Ginekološo-akušerska sekcija Srpskog lekarskog društva odeljuje istaknutim pojedincima i ustanovama za izuzetan doprinos u razvoju ginekologije i akušerstva u Srbiji.

Direktor Opšte bolnice u Leskovcu dr Nebojša Dimitrijević kaže za JUGpress da činjenica da je doktor Krstić jedan od osnivača SNS u Leskovcu „nema nikakve veze za organizovanjem i obavljanjem posla načelnik“ .
On očekuje da će novopostavljena načelnica ginekologije biti agilnija u uredjenju odeljenja ginekologije.
Izvori JUGpressa u vrhu SNS tvrde da je i doktorka Sladjana Stojanović nedavno ušla u SNS a Dimitrijević pak, tvrdi da stranačka pripadnost nema veze sa ovim imenovanjem.
Kao tazlog za smenu Krstića navodi se po dobro upućenim , a ipak kuloarskim, izvorima da je , navodno bilo njaviše primedbi pacijenata upućenih upravi bolnice na funkcionisanje službe ginekologije i akušerstva.

Prati
Obavesti me o
guest

18 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
velickovicigor409@gmail.com
velickovicigor409@gmail.com
4 godine pre

Eto pre 12 godina dr Krstić je video da moja zena ima dve materice u jednu je plod a iz druge krvari to se desilo kad je supruga bila u trećem mesecu trudnoće u 2 ujutro bio sam prisutan pregledu ujutro su svi doktori zeleli da gledaju na ultrazvuk zenu koja ima dve materice ali drugu nisu nasli to znaju svi doktori koji su radili u to vreme na ginekologiji u Leskovac a ko je stručnjak u to se ne razumem valjda se u bolnici pisu uspesi svakog doktora

Katarina
Katarina
7 godine pre

Dr Dragan Krstic izuzetan strucnjak….a pre svega covek… a ostali su…ljudi!!!!
Mnoge zivote je doneo na svet, ali i spasio!
Ostali su…da ne trosim reci!!!!

vanja
vanja
7 godine pre

DR.PR.DRAGAN KRSTIC najbolji lekar sa najvecim stepenom odgovornosti ! i vi ste takvog smenili ? o cemu diskutujemo ? bio on nacelnik ili ne ,on je i dalje najjbolji strucnjak koju je ikada videla opsta bolnica leskovac odsek GINEKOLOGIJA!

A i on je znači dr sa tačkom?
A i on je znači dr sa tačkom?
7 godine pre
Odgovori  vanja

A ja mislio da postoji samo jedan takav. 🙂

sava
sava
7 godine pre

nebojsa dimitrijevic nista nije uradio za opstu bolnicu leskovac

sava
sava
7 godine pre

dzigi za direktora bolnice

sava
sava
7 godine pre

kad su bolji strucnjaci od njih oni ih smenjuju

sava
sava
7 godine pre

dragan krstic je doktor nauka a ne obican doktor

sava
sava
7 godine pre

najgori direktor do sada u opstoj bolnici leskovac

sava
sava
7 godine pre

dok om radi oni piju kafu u san marko za vrme rada

sava
sava
7 godine pre

dragan krstic je najskolovaniji doktor u opstoj bolnicia za direktora je doktor nauka

Jelena Jović
Jelena Jović
7 godine pre

Dr Krstiću, iskreno i od srca Vam čestitam! Kad Vas u ovom trenutku smene sa pozicije načelnika, treba da Vam bude čast jer isključiti nekoga iz ovog BAGROVSKOG klana, znači sačuvati mu integritet, dostojanstvo i kvalitet!!! Vama svaka čast! Nikad mi nije ni bilo jasno zašto su toliko čekali da Vas pomere jer je javna tajna da su uvek zazirali od Vas. Srdačno Vas pozdravljam. Jelena Jović

cista montaza
cista montaza
7 godine pre

Gradonacelnik je osmelio nenovinare svojim blagonaklonim stavom u odnosu na kritike prema njemu samom, da privode odgovorna lica sa laznim optuzbama. Upravo se dogadja pravdanje, iako novinari nicim ne potkrepljuju napade na lekare i babice i rukovodstvo da se uzima mito za porodjaj. Napadnuti grese sto daju izjave nevaspitanim, nekorektnim, drskim skandal majstorima, jer tu nema puta do istine. To je put do pakla, gde djavo ne miruje. Preporucujem direktorima ovaj portal za obracanje javnosti, a sto je svrha medija, da istina dodje do gradjana. Ona ne mora da je na strani odgovornih lica, ali novinar treba da otvori vrata toj istini, da dopusti priliku da se dokaze suprotno, a pre svega da ne lazira kako kolaju price, jalja im se u snu, da su 4 prosjaka napala nekog u mraku, koji je u dosluhu sa vlastima, ali se sapleo o cup zlata. Sramota je od medija, koji PRE SVEGA SLUZI GRADJANIMA, NE VLASTIMA, NE DIREKTORIMA, NE I NE NI NOVINARIMA, da prave prcvarnicu, sramota je, jer ce se jednog kobnog dana ukazati potreba da se narod obavesti usred pozara, poplave, najezde, odmazde, kataklizme, a narod tada nece verovati idiotskim portalima koji su sve radili, samo nisu prenosili istinu.Bas danas, bas danas sam bio svedok gde covek moli da provere, jer se NIKADA NIJE OBRATIO TOM KVAZIPORTALU SA OPTUZBAMA NA RACUN RUKOVODIOCA, NITI BI TO IKAD URADIO, jer to niko nije zasluzio, a ponajmanje je taj portal mesto od poverenja. To poverenje, cete gospodo traziti, necete ga povratiti. Gradjani svima daju priliku, ne treba svi da je prokockaju, ne i jugpress.

Sad ću ja lutko da ti objasnim ono što je svima jasno
Sad ću ja lutko da ti objasnim ono što je svima jasno
7 godine pre
Odgovori  cista montaza

Kad sultana služi “dobro zdravlje”, u haremu vlada mir. U suprotnom slučaju žene izigravaju Sašu Jankovića i kobajagi štite građane jedna od druge. 😀

Saša R
Saša R
7 godine pre

Još jedan dokaz da pošteni, sposobni, stručni, humani i vredni ne opstaju u ovom gradu i drzavi uopste. Dr. Džigi je najbolji ginekolog juzno od Beograda. Ima titulu doktora koju nije dobio preko noći.

Šta Vi zapravo hoćete da kažete?
Šta Vi zapravo hoćete da kažete?
7 godine pre
Odgovori  Saša R

Pa zar u ovom gradu ima lekara koji su titulu doktora dobili preko noći?

Danijela
Danijela
1 godina pre

Najvece zlo je ginekologija u leskovcu…mojoj Majci je dijagnostikovan tumor na oba jajanika,zenu jos drze kuci ne zeli niko da ja prihavti da je operise,a bar da nam daju uput za dalje ali ni to ne zele ..ja vise stvarno ne znam sta da ima radim.

Mimi
Mimi
1 godina pre
Odgovori  Danijela

Ta Sladjana načelnica na ginekologiji je katastrofa.