Smanjuju se korona brojke

VRANJE-SURDULICA-BOSILEGRAD-VLADIČIN HAN-BUJANOVAC-TRGOVIŠTE

Prema poslednjim zvaničnim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije, na kovid-19 testirano je 315 osoba sa teritorije Pčinjskog okruga.

Analize su pokazale da je 25 lica zaraženo virusom korona. Iz Vranja je 14 osoba, Surdulice pet, Bosilegrada tri, dok je u Vladičinom Hanu, Bujanovcu i Trgovištu po jedno novozaraženo lice. Preševo je bez novih slučajeva infekcije.
U Kovid ambulanti ATD u Vranju, u četvrtak, obavljeno je 60 prvih od ukupno140 pregleda. Urađena su četiri PCR i 59 antigenskih testova. Evidentirano je devet pozitivnij na korona virus.

Ukupno je bilo 33 pregleda u dečjoj kovid ambulanti. Prilikom antigenskog testiranja 24 dece, otkriveno je troje sa virusom korona.

Na Odeljenju pedijatrije Opšte bolnice Vranje bilo je 26 covid pregleda. Jedna beba je pozitivna.
U kovid bolnicama Zdravstveng centra Vranje hospitalizovan je 61 pacijent koji imaju koronu i upalu pluća, dok je na kiseoniku 46 bolesnika. Na bolničko lečenje primljena su dva lica. Isto toliko ih je i otpušteno.

Vakcinisan je manji broj ljudi nego prethodnog dana. Ukupno 167 državljana Srbije i devet Makedonaca, podaci su Zdravstvenog centra u Vranju.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare