SLUŽBENICI TREBA DA RADE ILI DA SE SLIKAJU ?

LESKOVAC

Na početku svog mandata zalagali ste se za efikasan rad svih službi a ovde ispred muzeja je okupljen veliki broj ljudi koji su zaposleni u javnom sektoru, primaju platu iz budžeta, a nisu direktno vezani za ovaj događaj, konstatovao je danas novinar JUGpressa i pitao gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića sa li je to njihova volja da budu tako gde je on , ili misli da tako treba .
“Ja mislim da tako treba, zato što je svakoga dana pauza pola sata. Moji upošljenici i saradnici rade svake subote, svake nedelje, svakog poslepodneva kada je to potrebno, i kamo sreće da se svi ugledaju i rade kako oni rade. Ovakvi događaji koji traju bukvalno 15 minuta samo su stimulativni da vide ko je šta uradio, da cene i poštuju Direkciju i sve oni koji su učestvovali u ovome. Članovi Gradskog veća su pozvani jer je bila sednica Gradskog veća pre samo pola sata i logično je da budu ovde. Istovremeno, i građani koji uživaju da se izgled grada menja svakoga dana u pozitivnom smislu. Rezultat da smo 8.500 metara trotoara napravili, i da ćemo još toliko napraviti u narednom periodu, ipak je vredan pažnje, i to građani treba ne samo da čuju preko medija, nego i da se sami uvere u to”, rekao je Cvetanović .

Prati
Obavesti me o
guest

2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Jok
Jok
8 godine pre

Pa nije se Sloba tad trt.o zapadu, već ti i tebi slični.Sad ste napravili rokadu.Vlast se namešta a ti se joguniš na zapad što postavi još veće poltrone od vas.

Djura Leskovac
Djura Leskovac
8 godine pre

I Sloba je mislio da treba da dođemo na otvaranje železničke stanice.

Znamo kako je prošao posle toga.

Ja ne mislim. Ja samo podsećam!