Skijaški klub „Besna Kobila“ u Makedoniji osvojio pet medalja

VRANJE

Članovi Skijaškog kluba „Besna kobila“ iz Vranja učestvovali su na Medjunarodnom takmičenju u disciplini veleslalom za devojčice i dečake do 16 godina, koja je održana na Mavrovu u Makedoniji.

 Klub koji je nastupio sa 11 takmičara, osvojio je jednu zlatnu i četiri bronzane medalje. Prvo mesto i zlatna medalja pripala je Dunji Arsić. Bronzane medalje osvojili su Nikolina Stamenković u kategoriji devojčica do 8 godina, Lenka Stanković u kategoriji devojčica do 12 godina, Emilija Arsić u kategoriji do 14 godina i Andrija Đorđević u kategoriji dečaka do 14 godina.

Na ovom takmičenju u Makedoniji učestvovali su i Mia Dedinac, koja  je zauzela četvrto mesto.

 Kaji Sretić i Milici Mitić pripalo je sedmo, a Jovana Jovanović je trku završila na osmom mestu. Nadmetali su i Vukan Đorić i Ilija Stojanović, koji nisu uspeli da završe trku.

Trka je vožena u okviru Alpskog kupa Makedonije i bodovana je za državno prvenstvo ove zemlje. Osim domaćih takmičara, učestvovali su i skijaši iz Bugarske, Srbije i Velike Britanije. Bilo ih je ukupno 97.

Odličan organizator i domaćin trke bio je Ski klub „Snow Sport“ iz Gostivara.

  Do kraja sezone Ski klub „Besna kobila“ iz Vranja ima još jednu  trku iz kalendara Alpskog kupa Srbije, kao i međunarodnu trku na Mavrovu.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare