Rekonstrukcija puta u naselju Obrada Lučića

 

 

LESKOVAC

Počeli su radovi na rekonstrukciji opštinskog puta u naselju Obrada Lučića, odnosno na deonici Leskovac – most na Južnoj Moravi, u dužini od 6.630 metara.

Rekonstrukcija puta će ići sve do fabrike za prečišćavanje otpadnih voda i podrazumevaće stabilizovanje bankina od tucanika, izradu dva sloja asfalta, ali i postavljanje stalne saobraćajne signalizacije.

Kako je rekao gradonačelnik Leskovca, Goran Cvetanović, na konferenciji za novinare, sredstva za realizaciju ovih radova obezbedilo je Ministarstvo privrede Republike Srbije, kroz projekat „Podrška razvoju lokalne i regionalne infrastrukture“ u iznosu od 23, 1 milion dinara, kao i grad Leskovac u iznosu od 33,4 miliona dinara.

Za realizaciju ovog projekta, kaže Cvetanović, zaduženo je Javno preduzeće „Urbanizam i izgradnja“ Leskovac, dok je izvodjač radova, čiji je rok za završetak 60 dana, TRACE PZP iz Vranja.

Gradonačelnik dodaje i da je u okviru projekta  „Podrška razvoju lokalne i regionalne infrastrukture“ uradjen i deo opštinskog puta Gornja Jajina – Bunuški Čifluk.

2
Ostavite komentar

avatar
2 Tema komentara
0 Odgovori na temu
0 Pratioci
 
Najvise reakcija na komentar
Najvaznija tema
2 Autor komentara
GandriBojan Skorasni komentari autora
  Prati  
Najnoviji Najstariji Najviše glasova
Obavesti me o
Gandri
Gost
Gandri

Dobro je to sto se uklanja ona kocka postavljena pre vise decenija. Zanima me samo koji su kriterijumi lokalne vlasti KOJI PUT IMA PRIORITET. Putevi za Vucje i Vinarce i D. Stopanja takodje zasluzuju asfalt

Bojan
Gost
Bojan

Kad ce put za Vucje??? Vucje je najlepse mesto juga Srbije a sramota da jos uvek nema put