SKANDIRANJE STEFANOVIĆU NA SLAVI RADIKALA

LESKOVAC

Sečenjem slavskog kolača uz prisustvo članova, simpatizera i političkih kolega iz opozicionih stranaka leskovački odbor Srpske radikalne stranke obeležio je stranačku slavu, Sveta tri jerarha.
Sveštenik Ljubiša Kostić, blagosiljajući okupljene, govorio je o značaju tri jerarha, svetog Vasilija Velikog, svetog Grigorija Bogoslova i svetog Jovana Zlatoustog. To su najveći svetitelji koje je imala pravoslavna vizantijska crkva onoga vremena. Današnja poruka je da smo svi u Hristu jedno, te zato i svu trojicu svetitelja slavimo zajedno, da se ne bismo delili, nego bili jedinstveni. Raskoli i podele samo nam nanose štetu.
Domaćin slave Dušan Stanojević podsetio je na ostvarenu želju prošlogodišnjeg domaćina da svaku narednu slavu dočekuju sa Vojislavom Šešeljem u Srbiji. To se obistinilo, a od ove godine želimo i da Srbiju i Leskovac vratimo u prave ruke. Slavu je preuzeo Saša Kocić.
Lidija Dimitrijević predsednik Gradskog odbora SRS, zahvaljujući se okupljenima na prisutnosti, rekla je i da joj je izuzetna čast što je prisutan i budući gradonačelnik Leskovca Živojin Stefanović, što su prisutni pozdravili skandirajući „Žile, Žile…“

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare