„Simpu“ najviše priznanje u hotelskoj industriji

VRANJE

Kompanija „Simpo“ iz Vranja dobitnik je priznanja „Ambasadori dobre usluge“ za 2019. godinu.

Radi se najvišem priznanju koje se dodeljuje u hotelskoj industriji Srbije već 14 godina u organizaciji redakcije časopisa Turistički svet, a uz podršku Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija.

Ova vranjsaka kompanija nagrađena je u kategoriji „Partner hotelske industrije“.

Simpo je najpoznatiji srpski brend nameštaja koji je u poslovima opremanja na svetskom tržištu prisutan više od tri decenije.

U portfoliju Simpa su brojni poslovni i rezidencijalni objekti kao i hoteli širom Evrope i na Bliskom Istoku, među kojima su i Svetski trgovinski centar u Moskvi, hotel „KlausK“ u Helsinkiju, „Clarion“ u Stokholmu, „12 Month Luxury Resort“  u mestu Pilio u Grčkoj, „Four Seasons“ na Kipru, „Intercontinental“ u Dohi , „Hilton“ u Dablinu, „Hilton“ u Podgorici, Hotel i vila „Ambasador“ u Opatiji, Hoptel „Imperijal“ u Opatiji, „The Chedi Luštica Bay“, Rajićeva Šoping centar u Beogradu, Hotel „Mama Shelter“ u Beogradu, „Radisson Blu“ u Dablinu kao i drugi hoteli visoke kategorije.

Tokom tri decenije rada na opremanju enterijera, „Simpo“ je među klijentima stekao ugled kvalitetnog, fleksibilnog, efikasnog i pouzdanog partnera.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare