„Simpu“ nagrada za garnituru „Lazar”

SKOPLJE-VRANJE

 

Na 43. međunarodnom sajmu mameštaja „Mebel 2017“ u Skoplju, „Simpo“ iz Vranja je osvojio nagradu za garnituru „Lazar“.Priznanje je osvojeno u kategoriji nameštaja za dnevni boravak.

Prilikom dodele nagrade, generalni direktor „Simpa“, Slađan Disić je izjavio da se nagrađena garnitura kao i cela izložena kolekcija odlikuje udobnošću i funkcionalnošću. Izrađena je od izuzetno kvalitetnih materijala, kože, štofa i sunđera, za koje imaju sertifikate iz sopstvene, ali i laboratorije iz inostranstva.

„Mada je poseta Sajmu smanjena to nije uticalo na prodaju „Simpovog“ nameštaja. Tokom prva tri dana prodata je većina naših modela, što je potvrda da u Makedoniji i dalje uživano poverenje kupaca. Na ovom tržištu očekujemo da ćemo ostvariti prihod oko pet miliona evra“, rekao je Disić.


Na Sajmu u Skoplju učestvuje preko 400 proizođeča nameštaja i opreme za domaćinstvo. „Simpo“ i dalje izaziva pažnju svojim modelima s obzirom da je svojim brendom diktira svetske trendove.

Ova najveća privredna manifestacija u Makedoniji, na kojoj vranjski proizvođač nameštaja izlaže decenijama, završava se u nedelju, 26. marta.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare