Šešelj kandidat za predsednika

LESKOVAC

Predsednik Srpske  radikalne stranke Vojislav Šešelj biće kandidat za predsednika Srbije, rekla je na današnjoj konferenciji za novinare predsednica Gradskog odbora SRS u Leskovcu Lidija Dimitrijević.
Srpska radikalna stranka obeležila je konferencijom za medije 27 godina rada stranke.

“SRS je proteklih godina imala mnogo uspona i padova koje smo stoički podneli, nismo poklekli i nismo menjali svoju ideologiju. Nakon što je Vojislav Šešelj, najpoznatiji antiglobalista na svetu i zvanično pobedio Haški tribunal, jer je oslobođen po svim tačkama optužnice, Srpska radikalna stranka se vratila u parlamentarni život, kako na republičkom, tako i u većini lokalnih parlamenata.“
Dimitrijevićeva je dodala i da SRS nije zadovoljna trenutnim odnosom snaga, jer on ne predstavlja istinit prikaz volje građana.


„Trenutni odnos snaga predstavlja volju stranih ambasada i njihovog uticaja u Srbiji, jer su pojedine političke stranke silom ubačene u Narodnu skupštinu na intervenciju američkog ambasadora Kajla Skota. U Srbiji se teško živi, a to se može promeniti samo uz potpuni zaokret državne politike od ove današnje takozvane proevropske ka iskrenoj saradnji sa Ruskom Federacijom. Takav zaokret može da načini jedino Vojislav Šešelj, predsednik SRS i kandidat za predsednika Republike Srbije na izborima koji su pred nama.“
Radikali očekuju da se zajedno sa predsedničkim raspišu i vanredni parlamentarni izbori jer je život običnih građana sve lošiji.

Prati
Obavesti me o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare