Seminar o novom Zakonu o javnim nabavkama u Nišu

NIŠ

U Regionalnom centru za profesionalni razvoj zaposlenih biće održan seminar o novom Zakonu o javnim nabavkama koji je stupio na snagu 1. januara, a počeo je da se primenjuje od 1. jula 2020. godine. Seminar se održava 27.avgusta uz poštovanje svih mera koje su propisane zbog epidemije kovida.

                           “Učesnici seminara će saznati sve o osnovnim odredbma i pojmovima u novom Zakonu o javnim nabavkama , koji su pragovi u javnim nabavkama,  kako komunikacirati  elektronskim sredstvima – novi portal javnih nabavki, sprovođenju postupka javnih nabavki prema novim pravilima, koji su podzakonski akti doneti u skladu sa novim Zakonom o javnim nabavkama, kriterijumi za izbor privrednog subjekta i kriterijumi za dodelu ugovora. Biće reči i o ugovoru o javnoj nabavci, izvršenju ugovora i izmeni ugovora, postupku zaštite prava, koje su kaznene odredbe – prekršaji”, objašnjava Violeta Stamenković, diplomirani pravnik  iz Regionalna kancelarija posrednika Niš.

                            Seminar je namenjen svim naručiocima koji sprovode javne nabavke i predstavnicima ponuđača koji učestvuju u javnim nabavkama, pravnicima, ekonomistima, računovođama, ovlašćenim državnim revizorima i internim revizorima, menadžerima, direktorima, rukovodiocima i odgovornim licima koja su direktno ili indirektno povezana s poslovima javnih nabavki, kao i svima koji žele profesionalizaciju u oblasti javnih nabavki.

                              „Učesnicima seminara obezbeđeni su predavanje, obuka i savetodavna podrška predavača s dugogodišnjim iskustvom, sertifikat o završenoj obuci, radni materijal u elektronskom obliku, članstvo u Klubu čitalaca uz 25 posto popusta na sva Glasnikova izdanja knjiga, savremeno opremljen prostor prilagođen potrebama održavanja seminara“, objašnjavaju organizatori.

                               O ovim temama govoriće Marina  Aksentijević, diplomirani pravnik, koja je iskustvo u oblasti javnih nabavki stekla radeći kao rukovodilac Grupe za praćenje postupaka javnih nabavki u Upravi za javne   nabavke. Trenutno radi na poziciji šefa Odeljenja za javne nabavke u Javnom preduzeću „Skijališta Srbije“, kažu organizatori.

                               Zaiteresovani mogu da se prijave preko Regionalne kancelarije posrednika (www.rkp.rs); reg.kancelarijaposrednika@gmail.com ili na telefon 063/445 800

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare