Seftelisali vešačku travu na stadonu

LESKOVAC

Pripremajući se za nastavak takmičenja Srpske lige „Istok“ GFK „Dubočica“ i „Moravac Orion“ odigrali su prijateljsku utakmicu na terenu sa veštačkom travom Gradskog stadiona.

Rezultat je bio 1:1 (1:0). U prvom poluvremenu gosti su odigrali taktički sjajno, odlučno, tako da ekipa Dubočice nijednom nije stvorila neku ozbiljniju priliku.

Fudbaleri Moravca su imali inicijativu u igri, ali to nisu uspeli da pretvore u neku ozbiljniju prednost.

U vođstvo su došli u 36. minutu, kada je nakon brze kontre Stefan Andrić iskosa, sa desne strane, ušao u šesnaesterac i preciznim udarcem sa desetak metara pogodio sam levi donji ugao gola Dubočice.

U nastavku su timovi bili dosta izmenjeni, što su bolje iskoristili fudbaleri Dubočice i golom Ilića u 71. minutu uspeli da ostavre remi u ovoj utakmici.

GFK DUBOČICA: Đukić, Stojanović, Marjanović, Janković, Nik. Marinković, Ilić, D. Đokić, Selimović, Stanković, Nedić, Kostić-Milutinović, Igrali su još: V. Stamenković, Jovanović, Nem. Marinković, B. Stamenković, Trajković, N. Đokić, Marković, Mitić.

MORAVAC ORION: Cakić, Anđelković, Mitrović, D. Stefanović, Mršević, Radosaljević, Tasić, Andrić, Mančić, Kostić, Petrović. Igrali su još: Stamenković, Jovanović, Krstić, N. Stefanović, Stojanović, Ilić.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare