Šefovi odeljenja u upravi grada od danas podnose dnevne izveštaje o radu pomoćnicima gradonačelnika

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

LESKOVAC

Šefovi odeljenja u upravi grada i rukovodioci budžetskih ustanova od danas podnose dnevne izveštaje o radu pomoćnicima gradonačelnika Leskovca, saznaje JUGpress.

Nalog o pisanju izveštaja o radu na dnevnom nivou stigao je juče mejlom iz kabineta gradonačelnika.

Izveštaji se prosledjuju mejlom a u slučaju da nema interneta ili se pojave kakvi drugi tehnički problemi, šefovima odeljenja i direktorima je naloženo da izveštaje dostavljaju u pismenoj formi preko kurira.

Naši izvori navode da nikome nije objašnjeno koja je svrha ovog dnevnog pisanja izveštaja ali i da su šefovi odeljenja i direktori nezadovoljni jer izveštaje podnose pomoćnicima gradonačelnika kojima je prvi posao upravo angažovanje u kabinetu .

Čudno jer i to da se u ovom lancu izveštavanja o dnevnim aktivnostima odeljenja u sastavu Gradske uprave preskače načelnik te uprave Miloš Cvetanović .

Dobri poznavaoci prilika u kabinetu tvrde da iza ove naredbe stoji namera gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića da uposli svoje pomoćnike kojima je do sada jedino vidljivo zaduženje bilo da ga prate u stopu, gde god on da krene, zajedno sa “svitom” iz kabineta.

Prati
Obavesti me o
guest
2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Dr. kao direktor
Dr. kao direktor
6 Jula, 2019 11:52 am

Ovo je normalan sled stvari po statutu,odluci o upravi i strukturi gradske vlasti. Konačno da je neko odlučio da ustroji sistem. Direktori i šefovi primaju po 100 000 din platu i ako im je teško ili ponižavajuće da dostave izveštaj o svom radu onda i nisu za tu poziciju. Ovo nije samo obaveza po statutu nego je pošteno i prema gradjanima Leskovca. To da je direktorka muzeja preterala . . . to stoji. Uživela se u ulogu autoriteta!!! Inače apsolutno pozdravljam odluku!!!

Spremni na sve
Spremni na sve
6 Jula, 2019 6:24 am

Pa sto se ne suprotstave javno da izvestaje podnose neukim ljudima nego kritikuju po kuloarima. Podanici u genima za malo vecu platu pristaju na sve…bas sve verujte mi.

Проститутки Бишкека
2
0
Ostavite komentar.x
()
x